God nyhet til golfere: Golfbagen flyr gratis hos Air France og KLM.
gratis-golfbag

KLM:
Gratis golfbag på reisen.

Både Air France og datterselskapet KLM bringer godt nytt til golfere.

Hos andre flyeselskaper, kanskje særlig hos lavprisselskapene, blir det bare dyrere og dyrere å ta med golfkøller på ferien.

Men nå blir Air France og KLM medlemmer av den svært eksklusive gruppen flyselskaper der du kan ta med golfbagen gratis uansett billett.

Av de selskapene som trafikkerer Norge er det etter det Golferen.no kjenner til bare TAP i tillegg til KLM og Air France som lar deg ta med golfbagen gratis.

Air France og KLMs nye praksis framgår av KLMs hjemmeside, hvor det står følgende (i norsk oversettelse ved Golferen.no):

Spm: Kan jeg ta golfutstyr med meg?
Svar: Ja, du kan ta golfutstyr med deg. På flygninger operert av KLM eller Air France kan du ta med deg golfutstyr med en vekt opp til 20 kg/44 pund som innsjekket bagasje i tillegg til den standard mengden bagasje. Golfutstyret kan veie opp til 23 kg/50 pund hvis din bagasje omfattes av stykk-konseptet (i så fall vil det stå PC på din e-billett).
Overskrider golfutstyret standardvekten vil du bli belastet i henhold til en fast overvekt-pris. Dette påslaget gjelder også om du ønsker å ta ekstra golfutstyr med deg.

NB! Uansett hva det står på internett, vil vi likevel anbefale deg å sjekke ut reglene på forhånd og ta med en engelsk utskrift når du skal reise.

Skrankepersonalet er ikke alltid oppdatert på alle regler til enhver tid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.