Golf Gambling: Spill å spille for veddemål

Golf er et spill som spillere av all forskjellig erfaring kan nyte. Enten du er på banen hver helg, eller er helt ny, så er det alltid rom for forbedring. For mange spillere så er en del av grunnen deres til å spille den utfordringen du får. Som mange andre sporter, så kan du vedde […]

Golf er et spill som spillere av all forskjellig erfaring kan nyte. Enten du er på banen hver helg, eller er helt ny, så er det alltid rom for forbedring. For mange spillere så er en del av grunnen deres til å spille den utfordringen du får. Som mange andre sporter, så kan du vedde på beste nettcasino når du spiller eller ser på. Golf gambling er en populært for det.

vedde i spillet ditt kan gjøre det mer spennende og moro for alle som er med. Selvfølgelig, så må man følge en viss formet etikett slik at alle kan ha det gøy på banen. I dette blogginnlegget skal vi se på noen av de mest populære golf gambling-spillene og gi deg tips på hvordan veddemålene skal være rettferdige og morsom for alle involvert.

Det du bør vite om golf

Golf spilles med et sett av klubber som man slår en liten hard ball med, for å få ballen inn i en serie av hull på en bane. Målet er å få ballen inn i hullet med færrest mulig slag. Vanligvis har en runde golf 18 hull, men lengre baner og baner med 9 hull finnes også.

Golf kan spilles solo eller med lagkamerater. Når man spiller med andre, er det vanlig å danne lav med to eller fire personer. I vennlige spill, danner vanligvis spillere veddemål hver for seg. Men det er ikke uvanlig for spillere å samle veddemålene sine i en større pott for hele laget i større og mer seriøse spill. Om denne artikkelen er hjelpsom kan du trykke på denne linken for å lese mer.

Likt mange andre sporter er gambling veldig vanlig. Golf er ikke et unntak.

Hva er gambling i golf?

Golf gambling rett og slett veddemål på et spill av golf. Dette kan gjennomføres på mange forskjellige måter. Men de mest vanlige er å vedde på hvem som kommer til å vinne en turnering. Andre vanlige veddemål går ut på hvem som kommer på førsteplass i en spesifikk runde, eller totale antall slag hver spiller tar i en turnering. Om du liker å se på turneringer kan du også trykker på denne linken.

For de som ønsker litt mer spenning i spillene sine enn bare en helt vanlig runde, så er det mange andre måter å vedde på et spill av golf.

Typer spill i golf gambling

Nassau

Dette er et tredelt veddemål som inkluderer penger som er vunnet eller tapt på fremre 9, bakre 9, og alle 18 hull. Rett og slett så er dette en konkurranse hvor man lager veddemål på de første 9 hullene, de siste 9 hullene, og alla hullene sammenlagt.

Dette er et tredelt veddemål som inkluderer penger som er vunnet eller tapt på fremre 9, bakre 9, og alle 18 hull. Rett og slett så er dette en konkurranse hvor man lager veddemål på de første 9 hullene, de siste 9 hullene, og alla hullene sammenlagt.

Dette er et tredelt veddemål som inkluderer penger som er vunnet eller tapt på fremre 9, bakre 9, og alle 18 hull. Rett og slett så er dette en konkurranse hvor man lager veddemål på de første 9 hullene, de siste 9 hullene, og alla hullene sammenlagt.

Ulv

“Ulven” er spilleren som skyter det første skuddet og roteres for hvert hull. De har dda muligheten til å velge en partner for den beste ball-konkurransen, eller gå solo mot alle andre for å doble potten. Om de føler seg selvsikker, kan “ulven” også gå “lone wolf”. Dette er hvor de spiller alene mot resten av banen.

Skins

I et skins-spill har alle hull en verdi som blir med over om den ikke blir vunnet. For eksempel, om det første hullet er verdt 1000 kr og ingen vinner det, så kommer det andre hullet til å bli verdt 2000 kr. Om noen vinner det hullet blir verdien på det tredje hullet 1000 kr igjen. Dette fortsetter til noen vinner en skins på et hull. På det punktet, overføres pengene i potten til det neste hullet.

Det er bare noen få av golf sine gambling spill. Husk at når man gjør veddemål på ethvert golf spill så må man sette grenser slik at alle involvert kan føle seg komfortable. Med litt planlegging og gjennomtenking, så kan gambling være en god måte å legge til litt ekstra spenning og moro til runden din.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: AT&T Pebble Beach Pro-Am Med Viktor Hovland (2. - 5.februar )


  DP World Tour :Hero Ras Al Khaimah Championship med Kristian Krogh Johannessen (d (2. - 5.februar )

  Challenge Tour: aBains Whisky Cape Town Open  med Jarand Arnøy

  Korn Ferry Tour: The Panama Championship med ristoffer Ventura ((2. - 5.februar )
 • Ladies European Tour: Magical Kenya Ladies Open med Renate Grimstad, Marianne Skarpnord, Maiken Bing Paulsen og Madelene stavnar (2. - 5. februar)

 • sunshine Ldies Tour: SuperSport Ladies Challenge med Michelle Forsland, Tina Mazarino, Julie Boysen Hillestad og Dorthea Forbrigd ( 1.- 3. februar)

 •  

 • r • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.