1. november var putteren som Phil Mickelson gjorde kjent på Augusta under U.S. Masters tilgjengelig også for oss vanlige hakkere. 
gir-deg-phils-putter

La oss aller første klargjøre én viktig sak: Du må ikke være venstrehåndsspiller for å ha glede av den nye Odyssey ProType PT 82-putteren. Den kommer nemlig også i høyreutgave.

Derimot bør du ha sansen for bladputtere. Ikke alle mestrer slike. Men den som først vender seg til den noe annerledes balansen i en slik putter, går sjelden tilbake til mer tradisjonell hodeform.

Callaway sin Odyssey ProType PT 82 er designet med identiske spesifikasjoner som det Phil Mickelson brukte da han vant sin tredje U.S. Masters-tittel på Augusta tidligere i år.

Som en del andre av årets nyheter er også dette et limited edition-produkt. Som altså betyr at PT 82 produseres i et begrenset antall.

Mykt 1025-karbonstål er det dominerende materialet i hodet, mens slagflaten er i Odysseys eget White Ice-innlegg med en wolframvekt i bakkant. Det klassiske utseendet med én enkel, hvit siktelinje er detaljer Mickelson selv insisterte på.

Den store utfordringen for Callaway-ingeniørene var å finne plass til innlegget uten å endre formen eller vekten på hodet. Det var derfor først etter mye prøving og feiling at lommen til innlegget ble gjort dypere slik at det ble plass til wolframvekten, og den ønskede totalvekten på 320 gram kunne oppnås.

Slagflaten har en løftevinkel (loft) på fire grader, og er en halv skaftbredde offset. Den kommer i tre standard lengder på henholdsvis 33, 34 og 35 tommer, både venstre og høyre.

Pris: kr 3295
Mer info: Callaway Golf hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.