LARVIK 20160521: Bilder fra Titleist Tour på Larvik Golfklubb 21. mai 2016. Foto: NGF/Ward

Den tredje siste runden av årets Srixon Tour ble spilt på naboklubbene Elverum GK og Sorknes GK i Hedmark lørdag og søndag. I alle de fire klassene ble det ganske så klare vinnere.

Den største vinnermarginen i helgens Srixon-turneringer fikk vi i yngste jenteklasse med hele 15 slag. Mens den beste vinnerscoren ble levert i eldste gutteklasse.

I Srixon Tour 6 Jenter Elverum GK vant Franziska Sliper fra Sola Golfklubb Jenter U19 på +9 etter de tre rundene, som gikk unna på 76-74-75. Anna Cathrine Krekling fra Oslo GK og de to Fana-spillerne Mine Othille Riis Lied og Mia Sandtorv Lussand delte andreplassen på +12.

Mens Vilde Mari Nystrøm fra Stavanger GK bød på 15 slags seiersmargin i yngste klasse, Jenter U15, med +15. Klubbvenninne Ruth Tønnesen og Kristina Tollefsen fra Nøtterøy GK delte andreplassen.

Srixon Tour 6 Gutter Sorknes GK ble vunnet av Magnus Pedersen, Moss & Rygge GK, med +2 etter 76-71-71, fire slag foran Sander Akeren fra Oslo GK og Mikkel Antonsen, Drøbak GK.

I Gutter U15 vant Aleksander Myklebust Bjørge fra Ålesund GK på +10, åtte slag foran Peter Mikalsen, Oslo GK, og ni slag foran Theodor Billington Takman fra Oppegaard GK.