— For en fantastisk golfsesong det har vært!

STERK VEKST! Golfshopen har opplevd en enorm vekst dette året.

Golfshopen flyttet fra Fornebu til Ramstadsletta på Høvik i Bærum i juli. Og kunne med det ønske sine mange kunder velkommen til en av Europas største golfbutikker.

— Vi gikk fra 300 til 1300 kvadratmeter da vi flyttet fra golfsenteret på Fornebu hit til Ramstadsletta 15, rett bak Esso-stasjonen på E18 ved Høvik, forteller Golfshopen-grunnlegger, Petter Rygg.

Men noen måneder før flyttingen, da Norge koronastengte over natten midt i mars, opplevde Golfshopen-grunnleggeren flere runder med neglebiting og usikkerhet om hva fremtiden ville bringe:

— Vi satt med tomme ordrebøker og smekkfulle varelagre og lurte på om vi ville få til salt i grøten i 2020-sesongen. Men sesongen har i stedet blitt et eventyr så langt med 20 prosent vekst i antall golfspillere og stor vilje blant de etablerte spillerne til å oppgradere innholdet i golfbaggene. Det har vært en bonanza jeg aldri ha opplevd maken til. Problemet har i stedet vært å få tak i utstyr. De internasjonale golfmerkene har slitt med å få produsert nok når mange av deres fabrikker, og deres underleverandører, har vært i lock-down på grunn av korona.

Rygg forteller at golfveksten særlig har ført til mangel på halvsett og nybegynnersett, og at det har vært, og fortsatt er, en kamp å få leveranse av nok varer. Men legger til:

— Det er tross alt et luksusproblem. Men vi liker jo ikke å være så utsolgte som vi har vært i år …

Gratis parkering og god tilgjengelighet

Golfshoprn
1300 KVADRAT: I de nye luftige lokalene i Ramstadsletta 15 har Golfshopen plass til langt flere varer enn tidligere,

Petter Rygg forteller at det er stor forskjell på hvordan kundene opplever de lyse, moderne og romslige lokalene i forhold til de litt mørkere og trangere lokalene som Golfshopen kunne tilby hos Fornebu Indoor Golf:

— Her på Høvik merker vi at flere og flere kunder gjør besøket på Høvik til en begivenhet og familieutflukt. Og bruker mye mer tid i butikken enn vi opplevde tidligere.

Rygg tror både mer sentral beliggenhet med bedre tilgjengelighet, og ikke minst gratis kundeparkering, er sterke bidragsytere til den markerte veksten. På hverdager, fram til klokken 16, hører det et 20-tall gratis parkeringsplasser med til lokalene i Ramstadsletta 15. Og mer enn det dobbelte i tidsrommene utenom.

«De råeste simulatorene som finnes»

Golfshopen
TRACKMAN: To TrackMan-simulatorer sørger for rå opplevelse og nøyaktig tilpassing av golfutstyr.

Golfshopen merker stor etterspørsel etter tilpasning av køller, såkalt fitting. Med to fullskala TrackMan-installasjoner leverer Norges største golfleverandør 10-12 kølletilpasninger hver dag på det Rygg stolt omtaler som «de råeste simulatorene som finnes».

Bildekvaliteten er ekstrem, og med 5,5 meter bred skjerm blir virkelighetsoppfatningen nærmest skremmende naturlig. Pågangen har hittil vært så enrom at det ikke har vært mulig å leie ut til simulatorgolf: All tilgjengelig tid går med til å tilpasse køller.

Golfshopen
LETT TILGJENGELIG: Golfshopen har flyttet til andre etasje i Ramstadsletta 15 på Høvik. Med direkte tilgang fra de mange gratis parkeringsplassene utenfor inngangen.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Mest lest

 • Aktuelle turneringer

  Tokyo 2020: Menn slagspill med Viktor Hovland og Kristian Krogh (29. juli-1. august)

  European Tour: ISPS HANDA World Invitational  med Kristoffer Reitan (29. juli-1. august)

  Nordic League: Göteborg Open presented by Enkla Elbolaget  med Sander Akeren, Mikkel Antonsen, Marjus Braadlie Sebastian Eidsæther Syr og Tpm Røed Karlsen  (29. -31.juli)

  LET/LPGA: ISPS HANDA World Invitational presented by Modest! Golf med Karoline Lund, Maiken Bing Paulsen og Stina Resen (29. juli-1. august)

  The Cactus Tour: 2021 #18 Q-Prep med Dorthea Forbrig ogRenate Grimstad  (28.-30. juli)

  LET Access Series: Swedish Matchplay Championship med Celine Brvold Sanne (a), Tina Mazarino og Sandra Nordaas  (29. juli-1. august)

  Junior: Srixon Tour 5 Fana GK  (27.-28 juli)

  Uoffisielt Norgesmesterskap: Special Olympics Unified Foursome Grønmo GK   (31. juli)

   

   

   

   

   

 • Golferen på YouTube

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×