Fire klubbers kappestrid i Slaget om Romerike

18-hullsbanen Aurskog Finstadbru GK og nihullsbanene Ullensaker GK, Hvam GK og Gjerdrum GK har laget et morsomt og miljøskapende samarbeidsprosjekt de kaller Slaget om Romerike.

fire-klubbers-kappestrid-i-slaget-om-romerike


STOR OPPSLUTNING: Hele 81 deltakere på en turnering en mandag er sterkt. Men så møttes da også Aurskog Finstadbru GK, Ullensaker GK, Hvam GK og Gjerdrum GK til åpningsturnering i Slaget om Romerike.

— Dette synliggjør hvordan et samarbeide mellom fire klubber kan fungere, skriver markedsansvarlig Per Erik Evjen i Aurskog Finstadbru Golfklubb i en e-post til redaksjonen.

Samarbeidet mellom de fire litt mindre profilerte romeriksklubbene materialiserer seg blant annet i felles turneringer.

Den andre mandagen i juni stilte hele 81 deltakere fra Aurskog Finstadbru, Ullensaker, Hvam og Gjerdrum golfklubber til turnering på førstnevntes bane.

Sprengte prognosene

— Dette overgikk alle våre prognoser. Vi ble jo også tilgodesett med et fantastisk vær, og det var bare glade golfere tilstede, fortsetter Evjen.

Som tillates å også skryte litt over at Aurskog Finstadbrus bane var i fantastisk bra stand turneringsdagen, og at resultatlisten ble preget av mye godt spill.

Slaget om Romerike fortsetter på Gjerdrum 29. juni, på Hvam 3. august og med finale hus Ullensaker GK 9. august. Det konkurreres i fire klasser; under 20 i handicap, handicap 20-54 samt i damer og herrer over 65 år.

For å virkelig markere at dette er en turnering klubber i mellom, ikke bare enkeltspillere i mellom, vanker det premie til den beste klubben sammenlagt.

— Vi ser at denne formen for samarbeide er med å knytte klubbene nærmere hverandre, avslutter en entusiastisk Per Erik Evjen.

Finnes det tilsvarende samarbeid mellom din klubb og andre klubber? Stiller dere for eksempel lag i NGF Klubbserien? Fortell oss i kommentarfeltet under eller på Golferen.no sin facebookside.

Se også:
Aurskog Finstadbru GK hjemmeside
Gjerdrum GK hjemmeside
Hvam GK hjemmeside
Ullensaker GK hjemmeside

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: Charles Schwab Challenge  med Viktor Hovland (26. – 29. mai)

  Korn Ferry Tour: NV5 Invitational presented by Old National Bank  med Kristoffer Ventura  (26. – 29. mai)

  PGA Tour Latinamerica:  Jalisco Open GDL  med Andreas Halvorsen  (26. – 29. mai)

  DP World Tour: Dutch Open  med Espen Kofstad (26. – 29. mai)

  Nordic League: Moss & Rygge Open  med mange nrodmenn og  (26. – 28. mai)

  Ladies European Tour:Belgium Ladies Open med Marianne Skarpnord,  Karoline Lund, Madelene Stavnar og Michelle Forsland  (27.- – 29 mai)

  Epson Tour Innova Mission Inn Resort And Club Championship med Celine Borge ( 27. – 29. mai)

   

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×