Få råd til de golfopplevelsene du drømmer om

Hvis du er stor golfentusiast, så vet du at pengene kanskje ikke alltid strekker til når det kommer til golfopplevelser i Norge og i utlandet. Alle har faste utgifter å betale, og det er ikke alltid golf kan prioriteres så høyt som man gjerne vil. Men kan man endre på det? Det kan du lese mer om her.

Invester i din lidenskap

Det kan koste både tid og penger å investere i golf, uansett om du vil følge sporten og se turneringer i utlandet, eller om du vil spille selv. Derfor er det lurt å opparbeide seg en smart ekstrainntekt, så du rent faktisk kan gjøre dette uten at det går utover hverdagsøkonomien. Men hvordan? 

Det er faktisk mulig å få mer penger til de tingene man har lyst til å gjøre, takket være internett. Det er nemlig blitt mye lettere å investere. Det gjelder uansett om du er interessert i å investere i store amerikanske aksjeselskaper, eller om du vil investere i norske bedrifter. Det er muligheter for alle, og du trenger ikke være steinrik for å komme i gang. Det er nemlig mulig å starte med forholdsvis små beløp. Det er uansett å anbefale, siden det alltid er en risiko knyttet til investering. Derfor anbefales det å starte i det små mens man lærer seg å investere. 

Man trenger heller ikke nødvendigvis noen erfaring. Det er mulig å investere i aksjer for nybegynnere. Man kan også investere i en rekke andre finansielle instrumenter på nettet, for eksempel indeksfond, kryptovaluta, valutapar og råvarer. Uansett hva du velger å investere i, så skal du begynne med å finne en online handelsplattform. 

Kom i gang – finn en online handelsplattform

En online handlesplattform er det som gjør det lett å investere på nettet. Her kan man nemlig enkelt finne det man er interessert i å investere i og begynne å handle. Det finnes mange handelsplattformer å velge mellom, og det er stor forskjell på pris og tilbud på de forskjellige. Noen er også mer brukervennlige enn andre. Hvis du er interessert i å investere i nordiske aksjer, så er Nordnet et populært valg, men hvis du er interessert i ting som kryptovaluta og store amerikanske aksjer som Tesla og Apple, så er det populært å velge eToro. Dette er også en plattform hvor du ikke betaler kurtasje, det vil si et gebyr for hver enkelt handel. 

Når du har funnet den plattformen du vil bruke, så skal du opprette en konto. Det gjør du ved å utfylle personopplysningene dine og godkjenne kontoen. Så skal du sette inn penger som du kan begynne å investere for. Det kan du gjøre med bankkort, kredittkort, PayPal eller bankoverføring. Så er du faktisk klar til å gå i gang med å investere i din lidenskap, så du kan få flere gode golfopplevelser. 

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour:  Travelers Championship   (23. -26. juni)

  Korn Ferry Tour:  Live and Work in Maine Open  med Kristoffer Ventura (23. -26. juni)

  PGA Tour LatinoAmerica:  Bupa Tour Championship  med Andreas Halvorsen (23. -26. juni)

   DP World Tour: BMW International Open med Espen Kofstad  (23. -26. juni)

  Challenge Tour:  Blot Open de Bretagne  med Elias Bertheussen og Jarand Arnøy (23. -26. juni)

  Euro Pro Tour:  The Bendac Championship  med Mikkel Antonsen (22. -24. juni)

  Ladies European Tour: : Czech Ladies Open  med Maiken Bing Paulsen, Madelene Stavnar og Michelle Forslan ((24. -26. juni)

  LET Acess Seris: Golfvlandern Letas Trophy med Tina Mazaarino, Dorthea Forbrigd Julie Boysen Hillestad,   , Stina Resen og Celine Karlung  (23. -25. juni)

  Nordic League: UNICEF Championship  med tre nordmenn ( 22. -24. juni)

  LPGA:KPMG Women’s PGAChampionship   (23. -26 juni)

  Epson Tour: Iskabd Resort ChampionshipLPGA  med Celine Borge (24. -26 juni)

  Amatør: Jr NM Match Oppegård  19. -21. juni)

  Amatør: European Amateur Championship  med Bård Bjørnevik Skogen, Carl Didrik Meen Fosaas, Rune Bøkeid, Michael Alexander Mjaaseth og Mats Ege 22. -25. juni)

  Amatør: The Women’s Amateur Championship  med Vilde Marie Nystrøm, Anna Cathrine Krekling, Celine Brovold Sanne, Silje Torvund Ohma og Emilie Øverås 20. -25. juni)

  Junior: Icelandic Junior Midnight Challenge  med Johannes Sebastian Forsenius Larsen 26. -29. juni)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×