Ansvarlig redaktør og daglig leder Magnus Sveen. Foto: Jan E. Espelid

På nyåret overtar TV2-mannen Magnus Sveen som sjefredaktør av Norsk Golf. «Det blir nytenkning både på papir og nett,» forsikrer 36-åringen overfor Golferen.no.
den-nye-norsk-golf-redakt-ren-lover-endringer

JOBBET MED NORSK OG INTERNASJONAL GOLF: Norsk Golfs nye sjefredaktør, Magnus Sveen, har også jobbet med golf i sine 13 år i TV2-sporten. Her intervjuer han Annika Sörenstam og Suzann Pettersen (t.h.) i forbindelse med Suzann Pro Challenge i 2012.

— Jeg regner med at jeg er på plass som redaktør av Norsk Golf i januar, sier Magnus Sveen på telefonen fra Bergen.

— Men den nøyaktige datoen for når jeg begynner i Norsk Golf er noe jeg må forhandle med TV2 om.

— Jeg har mine tanker om hvilke endringer jeg vil gjøre, basert både på erfaringene jeg har fra TV2, og som golfspiller, fortsetter den nye sjefredaktøren.

Norsk Golf skal ta mer plass

— Jeg vil at Norsk Golf skal ta mer plass, kreve mer oppmerksomhet og være nyhetsledende der det er mulig, sier Sveen videre.

— Det skal være mer tilstedeværelse der ting skjer, ente det er i Norge eller internasjonalt!

Sveen har fulgt norsk og internasjonal golf tett i sin stilling som journalist og reporter i TV2. For tv-publikummere flest er han imidlertid mest kjent som kommentator for norsk og internasjonal fotball i over ti år. Han har også hatt en sentral rolle i TV 2s Tour de France-satsing, opplyser NGF i en pressemelding.

Spesielt å forlate TV2

— Det blir spesielt å forlate TV 2 etter så mange år, men denne muligheten kunne jeg ikke la gå fra meg, sier Sveen i pressemeldingen.

— Jeg har et lidenskapelig forhold til golf, og håper og tror at det, kombinert med det jeg har lært etter 13 år i landets beste sportsredaksjon, kan hjelpe til å utvikle Norsk Golf i tiden som kommer.

Sveen startet sin egen golfkarriere i tolvårsalderen, og er medlem av Moss & Rygge Golfklubb, nær familiens hytte på Larkollen. Bæringen er en habil golfspiller med en handicap på 9,8.

Har du forslag til hva den nye sjefredaktøren bør forbedre med Norsk Golf? Bruk kommentarfeltet under eller si din mening på Golferen.no sin Facebook-side.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.