Den beste spøken: McIlroy forlater Nike

Gikk du fem på da Andre påskedag også viste seg å være 1. april? Det var ikke så mange aprilspøker om golf, men Rory McIlroys retur til Titleist tok kaken.

den-beste-sp-ken--mcilroy-forlater-nike


FORLATER NIKE? I følge nettstedet Golfcentraldaily.com går McIlroy tilbake til Titleist før The Masters.

den-beste-sp-ken--mcilroy-forlater-nike


INGEN PUBLIC-BANE: Golf Magazines aprilspøk fra 1990 om at Augusta National åpnet for greenfee-spill falt svært uheldig ut. Den ble nemlig publisert i mai-utgaven av bladet.

den-beste-sp-ken--mcilroy-forlater-nike

den-beste-sp-ken--mcilroy-forlater-nikeSjokkretur til Titleist for McIlroy før The Masters kunne vi lese på Golfcentraldaily.com.

I følge nettstedet var det et bilde på Twitter søndag som utløste nyheten. Rory McIlroy var nemlig observert med en Titleist 913-driver på drivingrangen etter siste runde av Shell Houston Open.

Senere på kvelden skulle hans managementselskap Horizon ha sendt ut bekreftelse på at McIlroy umiddelbart returnerer til Titleists køller og baller.

I uttalelsen sier McIlroy at han beklager bruddet med Nike, men at for å kunne kjempe om Masters-tittelen om to uker, så begynner han umiddelbart å benytte de samme woodene, jernene, driveren og ballene fra Titleist som han brukte i fjor.

McIlroy avslutter med å takke Nike for deres innsats i år, og ønsker dem det aller beste fremover.

Les også: Golfcentraldaily.com

Augusta åpnes for alle

Siden vi først er inne på The Masters på Augusta om to uker, tar vi med en aprilspøk fra 1990, som av mange regnes som tidenes aprilspøk innen golf. Fordi den bar så fryketlig galt avsted.

Maiutgaven av Golf Magazine det året kunne nemlig bringe en god nyhet for golfere: Augusta National ville bli åpnet for greenfee-spill til bestemte tider.

Både Augusta National og Golf Magazine mottok hundrevis av telefoner fra ivrige golfere. Men rapporten var altså en aprilspøk, til tross for at den var publisert i maiutgaven.

Golf Magazine ble derfor tvunget til å publisere et dementi, der det ble bekreftet at Augusta National fortsatt var en privat klubb, kun åpen for medlemmer og gjester.

Moralen i historien er derfor ganske enkel: Når det gjelder aprilspøker, er riktig timing helt avgjørende.

Ble du lurt 1. april, eller kjenner du til andre gode aprilspøker for golfere? Bruk kommentarfeltet under, fortell om det på Golferens Facebook-side eller ta diskusjonen hos våre samarbeidspartner Golfsnakk.no.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Mest lest

 • Aktuelle turneringer

  PGA Tour/European Tour :U.S. Open med Viktor Hovland (17. -20. september)

  European Tour: Open de Portugal (17. -20. september)

  Challenge Tour: Open de Portugal med Kristian Krogh, Espen Kofstad og Elias Bertheussen (17. -20. september)

  Nordic League: Ledreborg Palace Golf Masters   med Aksel Olsen, Jarand Arnøy, Sebastian Eidsæther Syr og Alexander Settemsdal (a) (16.-18. september)

  Elite Herrer: Garmin Norgescup 4 Hauger GK   (19.-20. september)

  LET: Lacoste Ladies Open de France  med Marianne Skarpnord, Tonje Daffinrud og Karoline Lund  (17. -19. september)

  LET Access Series: Amundi Czech Ladies Challenge  med Maiken Bing Paulsen  (16. -18. september)

  Elite Damer: Garmin Norgescup 4 Hauger GK   (19.-20. september

 • Golferen på YouTube

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Sorenso AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×