Gikk du fem på da Andre påskedag også viste seg å være 1. april? Det var ikke så mange aprilspøker om golf, men Rory McIlroys retur til Titleist tok kaken.
den-beste-sp-ken--mcilroy-forlater-nike

FORLATER NIKE? I følge nettstedet Golfcentraldaily.com går McIlroy tilbake til Titleist før The Masters.

den-beste-sp-ken--mcilroy-forlater-nike

INGEN PUBLIC-BANE: Golf Magazines aprilspøk fra 1990 om at Augusta National åpnet for greenfee-spill falt svært uheldig ut. Den ble nemlig publisert i mai-utgaven av bladet.

den-beste-sp-ken--mcilroy-forlater-nike

den-beste-sp-ken--mcilroy-forlater-nike


Sjokkretur til Titleist for McIlroy før The Masters kunne vi lese på Golfcentraldaily.com.

I følge nettstedet var det et bilde på Twitter søndag som utløste nyheten. Rory McIlroy var nemlig observert med en Titleist 913-driver på drivingrangen etter siste runde av Shell Houston Open.

Senere på kvelden skulle hans managementselskap Horizon ha sendt ut bekreftelse på at McIlroy umiddelbart returnerer til Titleists køller og baller.

I uttalelsen sier McIlroy at han beklager bruddet med Nike, men at for å kunne kjempe om Masters-tittelen om to uker, så begynner han umiddelbart å benytte de samme woodene, jernene, driveren og ballene fra Titleist som han brukte i fjor.

McIlroy avslutter med å takke Nike for deres innsats i år, og ønsker dem det aller beste fremover.

Les også: Golfcentraldaily.com

Augusta åpnes for alle

Siden vi først er inne på The Masters på Augusta om to uker, tar vi med en aprilspøk fra 1990, som av mange regnes som tidenes aprilspøk innen golf. Fordi den bar så fryketlig galt avsted.

Maiutgaven av Golf Magazine det året kunne nemlig bringe en god nyhet for golfere: Augusta National ville bli åpnet for greenfee-spill til bestemte tider.

Både Augusta National og Golf Magazine mottok hundrevis av telefoner fra ivrige golfere. Men rapporten var altså en aprilspøk, til tross for at den var publisert i maiutgaven.

Golf Magazine ble derfor tvunget til å publisere et dementi, der det ble bekreftet at Augusta National fortsatt var en privat klubb, kun åpen for medlemmer og gjester.

Moralen i historien er derfor ganske enkel: Når det gjelder aprilspøker, er riktig timing helt avgjørende.

Ble du lurt 1. april, eller kjenner du til andre gode aprilspøker for golfere? Bruk kommentarfeltet under, fortell om det på Golferens Facebook-side eller ta diskusjonen hos våre samarbeidspartner Golfsnakk.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.