Mens PGA Tour er underveis med FedEx Cup Finals 2021 tar vi et tilbakeblikk og ser på noen av de tøffeste banene som spillerne har vært gjennom.

Minimale feilmarginer

Årets baner har vært godt spredt utover og alle gitt forskjellige utfordringer til noen av verdens beste golfspillere. Om ikke annet har dette skapt en svært spennende turnering der det er minimale marginer for feil. La oss derfor ta et tilbakeblikk og se på noen av de vanskeligste PGA-banene som The U.S Open 2021 har bydd på så langt. 

Delta i spenningen

Det er ingen tvil om at utfordrende baner gir økt spenning for både spillere og tilskuere, men for tilskuere gir dette også en spenning i form av odds. Desto vanskeligere bane desto høyere odds er det. Da kan en Bet365 bonuskode komme godt med. Disse kan brukes til en rekke spill og dermed øke spenningen før den neste PGA-turen begir seg ut på en av disse banene.

Winged Foot Golf Club

Denne PGA-banen ligger nord-øst for New York og er tegnet av den anerkjente banearkitekten A. W. Tillinghast. Klubben har to 18-hull baner med 70 par og en banelengde på 6837 meter. Den har lenge vært en av de mest brukte banene på østkysten for turneringer og har blant annet vært vertskap for U.S Open, PGA turneringen, U.S Senior Open og U.S Women’s Open.

Ocean Course Kiawah Island

Ocean Course er en bane på Kiawah Island i South Carolina. Banen ble designet av Pete og Alice Dye med den hensikt å gi spillerne utsikt over den vakre kystlinjen, men også for å gi spillere en verdig utfordring fra naturelementene. Banen er notorisk for sterk vind fra sjøen, noe som gjør at selv de beste av de beste kan få en skikkelig utfordring på denne banen. Banen har 72 par og en banelengde på 7202 meter. Den har vært vertskap for turneringer som Ryder Cup, World Cup, PGA Professional, Senior PGA og PGA turen.

South Torrey Pines

South Torrey Pines kan by på to 18-hulls baner på den amerikanske vestkysten. Begge banene er designet av William F. Bell. Banen har vært vertskap for en rekke kjente mesterskap som PGA turen og U.S. Open. Den sørlige banen som årets U.S. Open holdes på er kjent som en av de vanskeligste banene i USA.  Med en banelengde på 7134 meter og par på 72 er dette en bane som selv proffene i PGA får prøvd sine ferdigheter på. 

Quail Hollow Club

Quail Hollow banen hører til Countryklubben med samme navn I byen Charlotte, North Carolina. Banen ble designet av George Cobb, som også designet en rekke andre baner i sørøst Amerika. Banen ble deretter redesignet av Tom Fazio i 1997, 2003 og 2014 som forberedelser til PGA turen. Økningen på banen er 185 meter over sjøen. Banen har en lengde på 6950 meter og 71 par. Som vertskap for turneringer som PaineWebber Invitational, Kemper Open, PGA turen og Wells Fargo Championship har banen utmerket seg om en av de mest krevende i Sør-Amerika.