De beste golfspillene du kan spille på nettet

Foto: Rost Traffic

Golf er en meget populær sport over hele verden, også i Norge hvor det tradisjonelt sett ikke alltid er like grønt på golfbanene. Dersom du trenger litt ekstra trening når været ikke spiller på lag, kan du prøve noen av de mest populære golfspillene.

Akkurat som det finnes mange bilspill for de som er glade i biler og racing, finnes det også en god del golfspill for de som elsker denne fascinerende sporten. Vi skal se litt på ulike spill som kan gi god underholdning for golfspillere! 

Moderne: The Golf Club 2

The Golf Club 2 er det mest moderne golfspillet på listen vår. Spillet tilbyr det mange eldre spill ikke har helt på plass; virkelighetstro grafikk, en god fysikkmotor og ikke minst: muligheten til å spille mot andre på nettet. 

Her kan du velge å spille alene, hvor du starter som amatørspiller og bygger deg opp en fin karriere ved å gjøre det bra i turneringer. Du kan også spille mot opptil tre spillere på nettet, og du har til og med muligheten til å lage dine egne golfbaner. Dermed kan du skape en kopi av din lokale golfbane og stille meget godt rustet til sesongåpningen. 

Gammel klassiker: Links 2003 Championship Edition 

De som er litt eldre husker kanskje denne gamle klassikeren. Links 2003 er ikke like moderne som The Golf Club 2, men holder seg likevel godt til tross for sin alder. Det er ingen andre spill som kan by på samme sjarm, selv om grafikken er som man kan forvente i et spill fra 2003. 

Her får du virkelig kjenne på hva som kreves for å slå et perfekt golfslag. Du må bruke musen for å slå ballen og justere for styrke, noe som gir en fin mestringsfølelse når du lykkes. Du kan spille i seks turneringer, 20 baner fra hele verden, og andre tilpasningsmuligheter som gjør dette spillet fascinerende. 

Spilleautomat: Argyle Open

Golf har ikke bare inspirert dataspill, men også spilleautomater. Microgaming har laget en imponerende realistisk golfautomat hvor du tas med ut på golfbanen i Argyle Open og får muligheten til å vinne penger på ferdighetene dine. Det er naturligvis også et element av flaks inne i bildet her, men dette er en gøyal spilleautomat hvor golf står i fokus. I bonusspillet skal du slå et golfslag, og lengden avgjør hvor mye du vinner. Deretter må du fram med putteren for å avgjøre hvor mange gratisspinn du får – jo flere, jo større gevinst. Denne automaten finner du hos mange casino på nett i 2020, og er den perfekte kombinasjon av spenning & underholdning. 

Minigolf: 3D Ultra Minigolf Adventures

Hvis du har barn som du ønsker skal bli interesserte i golf, har du helt sikkert vurdert minigolf som den perfekte introduksjonen. I 3D Ultra Minigolf Adventures får du spille minigolf på PC-en på en gøyal måte. Spillet har helt unike baner med 36 hull med varierende vanskelighetsgrad. Her må du unngå hindringer som piratskip, ender og lasere. 

Du kan også spille på forskjellige temabaner. På listen finner du et karneval, det ville vesten, og verdensrommet. Hver bane er designet med forhøyede greener, bunkere, broer, områder med vann, og alle de gøyale hindringene som vi forbinder med minigolf. Du kan også lage egne baner dersom du liker å leke deg med sånt! 

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: AT&T Pebble Beach Pro-Am Med Viktor Hovland (2. - 5.februar )


  DP World Tour :Hero Ras Al Khaimah Championship med Kristian Krogh Johannessen (d (2. - 5.februar )

  Challenge Tour: aBains Whisky Cape Town Open  med Jarand Arnøy

  Korn Ferry Tour: The Panama Championship med ristoffer Ventura ((2. - 5.februar )
 • Ladies European Tour: Magical Kenya Ladies Open med Renate Grimstad, Marianne Skarpnord, Maiken Bing Paulsen og Madelene stavnar (2. - 5. februar)

 • sunshine Ldies Tour: SuperSport Ladies Challenge med Michelle Forsland, Tina Mazarino, Julie Boysen Hillestad og Dorthea Forbrigd ( 1.- 3. februar)

 •  

 • r • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.