29. november 2023 14:06

Daglig leder til Mørk Golfklubb

Mørk-bilde-landingsside
Mørk Golfklubb ønsker å ligge i front i utviklingen av norsk golf. Derfor gjør vi nå plass for en daglig leder som kan utfordre oss i den prosessen.

Klubben er inne i en fase der vi etter planen skal overta anlegget og drive det videre fra og med sesongen 2016. På Mørk er det gjennom flere år systematisk bygget opp en velstelt 18 hulls skogs/-parkbane og et av landets ubestridte beste treningsområder.

De siste årene har vi virkelig fått uttelling for denne innsatsen. Medlemmene er fornøyde med kvaliteten, greenfee-inntektene skyter i været og tilbakemeldingene fra våre gjester blir bedre år for år.
Vi har mange og spenstige tanker omkring den videre utviklingen, og de vil vi gjerne diskutere med den som i årene fremover skal ha den daglige ledelsen av anlegget. Sammen med deg i ledergruppen, vil du få to dyktige og fagsterke personer – Head Pro, og Head Greenkeeper.

Sammen skal dere videreutvikle et allerede godt produkt i et krevende marked. Det utfordrer din handlekraft, men krever også at du er ydmyk, og at du deler vår erkjennelse om at du ikke ”får” nye medlemmer i dagens marked. Du må fortjene dem.

Det er sikkert mye du nå vil ha svar på, men la oss starte med noen tørre fakta:

  • Klubben ble etablert i 1989. Vi har en 18 hulls/par 72 bane, en 9-hulls midsize bane (slopet med par 3 og par 4 hull) pluss en 6 hulls ”knøttebane” for de aller yngste. Gode parkeringsområder og garderober med dusj. Banen ligger i småbyen Spydeberg, en knapp time fra Oslo sentrum, eller en halv time fra Tusenfryd. Se mer på morkgolf.no
  • De ca 870 medlemmene kommer i stor grad fra Oslo, Follo, Indre Østfold og Mosseregionen. Hele dette området forventer en kraftig befolkningsvekst de neste årene og den utviklingen skal vi ta del i.
  • Anlegget er allerede komplett og i svært god stand slik at det ikke er umiddelbare krav til kostnadskrevende utbygging. Det gir et forutsigbart kostnadsbilde, og oversiktlig driftssituasjon.
  • Klubben har tegnet en omfattende samarbeidsavtale med Spydeberg kommune som er god og fremtidsrettet for begge parter.
  • Stillingen er en fulltidsstilling, betingelsene er konkurransedyktige og opplæring vil bli gitt. Vil du vite mer før du søker – da tar du bare kontakt! Vi ser frem til å høre fra deg.

Send søknad med kopi av attester og oversikt over referanser til

Mørk Golf, Mørkveien 775, 1820 Spydeberg

innen 31. oktober 2015.

For Mørk Golf AS                 for Mørk Golfklubb
Peder Mørk                           Åge Wedøe
daglig leder                           klubbleder

+ 47 913 41 450                  + 47 900 87 317

Se også: Mørk Golfklubb hjemmeside