Alle gode ting ble tre for unge Celine Berge da hun klarte sin første cut i sin tredje turnering på Symetra Tour. Hun var lenge med rundt Topp 10, men tredje og siste runde av IOA Championship ble tyngre for Vestfold-spilleren. Hun endte på delt ellevteplass etter runder på 69, 74 og 77 slag.

Så selv om det ble et fall på ti plasseringer siste dag, har Celine Borge all grunn til å si seg fornøyd med ukens innsats.

Nivået på Symetra Tour er nesten på europatour-nivå, og 21.-plassen lover godt for resten av sesongen både i USA og Europa for 21-åringen fra Tønsberg.

Jillian Hollis fra USA vant IOA Championship med ett slag på -4 etter runder på 71-67-74. Med +4 ble Celine Borge beste skandinav på Morongo-banen i Beaumont, California.

falt noe

Se også: Resultater fra California

Runde 2: Celine henger godt med

Med totalscoren -1 er Vestfold-spilleren ett slag bak Topp 10, fem slag bak pallen og seks slag bak superlovende, og ledende, Leona Maguire fra Irland.

Runde 1: Celine åpnet i Topp 10

Det å komme godt i gang på en turnering har alltid mye å si når de siste turneringene har gått tyngre.

Celine Borge kom til IOA Championship med tapt cut i begge sine første turneringer på den amerikanske rekrutterings-touren.

Tre under par-åpningen på banen til Morongo Casino Resort & Spa betyr kanskje vendepunnkte for Celine. Det plasserer henne som beste skandinav, tre slag bak ledende August Kim fra USA og to slag fra pallen.

Celine Borge har misset cutten i begge sine første turneringer i premieresesongen på Symetra Tour. Cutten denne uken settes etter lørdagens runde, og ser ut til å havne et sted rundt +2-