Golfjournalisten, Alan Bastable, rapporterer fra Golf at Pinehurst, N.C. er full av minner om Payne Stewart. Stewart, kjent for sin signatur baseballcap, er en av de mest huskede golfspillerene i den tredje U.S. Open-turneringen som holdes på Pinehurst siden hans seier i 1999 og plutselige død fire måneder senere.

Bryson DeChambeau, en stor fan av Stewart, medbrakte capen sin som inspirasjon til Pinehurst. DeChambeau sier at Stewart og Ben Hogan, begge kjent for å bære caper, var hans inspirasjon til å begynne å bruke cap selv både som barn og tidlig i sin profesjonelle karriere.

DeChambeau viste frem capen på baggen sin etter andre runde av turneringen, der han klarte en 69-runde, noe som posisjonerte ham for en mulig annen U.S. Open-seier. Han rapporterte at capen alltid er med ham og hjelper ham å minnes Stewart hver gang han går på Pinehurst-banen.

På torsdagens første runde skjøt DeChambeau en 67. Fredag var mer utfordrende med fire bogeys, men han deltok med fem birdies, inkludert en på 18 etter en tilnærmingsskudd som han droppet til 15 tommer.

Referanse: Alan Bastable, Golf. [The hat hanging on Bryson DeChambeau’s Open bag? He has a story]

​Les hele saken på: Read More