VP Bank Ladies Open på damenes europeiske rekrutteringstour ble ingen stor norsk affære. Tonje Daffinrud ble best av de norske på delt 34.-plass etter avslutning over par.

73-runden i finalen av ukens LET Access-turnering ga Tonje Daffrinud et fall på ni plasseringer siste dag. Dermed ble den norske avslutningen ikke så mye å skrive hjem om.

Celine Borge falt fire plasseringer til delt 49.-plass med +3 etter tre over par, 75, søndag. Mens Stina Resen brukte ti slag mer enn banens par, og falt til 55.-plass med +10 etter 82-runden.

Access

Det ble spansk vinner i Sveits ved Noemi Jimenez på -12, ett slag foran landsmann Elia Folch og Chloe Leurquin fra Belgia.

LET Access Tour tar nå pause fram til Jabra Ladies Open i Evian begynner 31. mai. Som er en co-sanction-turnering med Ladies European Tour.

Se også: Resultater fra Sveits

Runde 2: Tonje Daffinrud avanserte

Før siste runde av VP Bank Ladies Open er Tonje Daffinrud best av våre etter en 67-runde. Tre av seks norske spillere klarte cutten.

Tonje Daffinrud imponerte med lørdagens beste runde i ukens LET Access-turnering. Med seks birdier og én bogey på kortet føk hun hele 50 plasseringer oppover resultatlisten med 72-67 og -3 totalt.

Som er sju slag bak ledende Chloe Leurquin. Den belgiske jenta har tre slag ned til en gruppe på fire spillere og fem slag til ytterligere ni spillere,

Også Vestfold-kollega Celine Borge kom seg under par med sin 71-runde med to birdier og én bogey, og ligger på delt 45.-plass med par. En plassering hun deler med Stina Resen fra Oslo GK, som slet noe mer lørdag med to birdier, to bogeyer og én dobbelbogey.

LET Access, runde 1: Stina Resen på 27.-plass

VP Bank Ladies Open har seks norske jenter i feltet. Som etter første runde har plassert seg fra 27.- til 131.-plass.

Stina Resen fra Oslo GK hadde et fargerikt åpnings-scorekort i ukens LET Access-turnering med hele sju birdier, tre bogeyer, én dobbelbogey og åtte par. Det gir -2 og delt 27.-plass i Gams i Sveits, åtte slag bak ledende Ariane Provot fra Frankrike.

Etter første runde er cutten stipulert til å gå ved par. Og foreløpig er bare Stina Resen innenfor. Celine Borge er ett slag over med +1 på delt 63.-plass, Tonje Daffinrud har +2 på delt 75.-plass, Rachel Raastad +5 på delt 107.-plass, Mariell Bruun på delt 117.-plass med +6 mens Madelene Stavnar ligger på +10 og delt 131.-plass.