Beste golfsimulatorer

Foto: Krzysztof Urbanowicz

Det har skjedd mange fremskritt innenfor sport og betting, spesielt i symbiosen mellom de to. Golf er en av sportene det har blitt satset penger på over lang tid.

De siste fem årene har man også sett at det har vokst fram et marked for pengeveddemål for eSports, som er en sportsgren som involverer dataspill. Det er nemlig et stort marked av mennesker som følger med på turneringer mellom de ypperste spillerne innen spill som Counter Strike og League of Legends.

Golf blir allerede satset mye penger på, men dataspill inspirert av golf er ikke enda gode nok til at de kan kvalifisere til å være under eSport-paraplyen. Uansett finnes det en del gode golfsimulatorer som har begynt å banke på døra til populære spillserier som Fifa og NBA. Kanskje en gang i fremtiden vil vi se at man kan satse penger på de spillene vi nevner nedenfor?

PGA Tour Golf III

Mange av de mest lojale fansene til denne spillserien mener at spillet var på sitt beste før man ansatte Tiger Woods for å promotere serien. Dette spillet har nokså enkle kontroller, noe som også gjøre det enkelt for ferske spillere å kose seg med spillet. Du får også muligheten til å spille gjennom en hel tour som en ekte golfspiller, noe som kan sammenlignes med Fifa-seriens «karrieremodus». Dette skaper dyptgående opplevelser som kan sammenlignes med det man får i rollespill.

Mario Golf Advance Tour

De beste spillene lar deg spille som en proff, selv om den proffen er Mario og har en fin bart over leppene. Dette spillet ser kanskje barnslig ut, men har like mange nyanser som PGA Tour og lignende spill. Mario Golf har nemlig virkelighetsnær fysikk-motor og troverdige slag-sekvenser. I tillegg får du den barnslige gleden ved typiske Nintendo-spill.

Everybody’s Golf: World Tour

Golf-spill bør være avslappende og behagelig, og dette spillet har tatt det til et nytt nivå. Her kan du høre lyden av kubjeller, du kan se svaner og nydelig natur. Selve mekanikken ved spillet er kanskje noe gammelmodig, men det fungerer uansett bra. Den avslappende atmosfæren og den gode grafikken gjør dette spillet vel verdt noen runder.

Tiger Woods PGA Tour 12

Det virket som om Tiger Woods serien hadde nådd et platå etter lanseringen av PS3 og at de ikke evnet å fornye seg. Dette var bare inntil EA Sports bestemte seg for å slippe til nytenkere – nå har de nemlig evnet å realisere The Masters, den største turneringen i golf, i virtuell form. Du kan også prøve deg på 9 ulike klassiske utfordringer som tar for seg legendariske turneringer og baner helt tilbake til 1958. Det ble også gjort noen gode grep med fysikkmotoren og kontrollene, dermed er dette et av de beste spillene til dags dato.

Sid Meier’s Sim Golf

Dette er kanskje ikke kjent som et fantastisk golfspill, men inkluderes ene og alene på grunn av dens originalitet. Golfspillingen i seg selv fungerer godt, men det er omgivelsene som gjør dette spillet spesielt. Som navnet tilsier så låner dette en del grep fra «the Sims»-serien, noe som betyr at du selv kan bygge dine egne baner. Etter hvert som du blir bedre kan du designe kulere og kulere baner. Dette er vel verdt et par timer foran datamaskinen!

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: WM Phoenix Open Med Viktor Hovland (9. - 12.februar )

  DP World Tour :Singapore Classic med Kristian Krogh Johannessen (9. - 12.februar )

  Challenge Tour: Dimension Data Pro-Am  med Jarand Arnøy og Elias Bertheussen (9. - 12.februar )

  Korn Ferry Tour: Astara Golf Championship presented by Mastercard med ristoffer Ventura (9. - 12.februar )
 • Ladies European Tour: Magical Kenya LDIES OPW

 • Ladies European Tour: Lalla Meryem Cup med Renate Grimstad, Marianne Skarpnord, Maiken Bing Paulsen og Madelene stavnar (9. - 11. februar)

 •  

 • r • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.