37 år gamle Christian Aronsen er meget fornøyd med å ha blitt tatt ut til landslagssamling igjen. «Denne sjansen skal jeg gripe, og ta godt vare på,» sier han til Golferen.no
aronsen-endelig-inne-i-varmen-igjen

FRAM FRA DET SKJULTE: Christian Aronsens karriere har ikke tatt av slik mange, iikke minst han selv, hadde håpet og trodd fordi han alltid har måttet jobbe ved siden av. Det håper han det blir en slutt på når toppidrettssjef Jon Karlsen har tatt ham inn i varmen.

— NGF forlanger at en satser 100 prosent på golf (for å være med i Team Norway), forteller Christian Aronsen til Golferen.no.

Fredag ble det nemlig kjent at den nye toppidrettssjefen Jon Karlsen har tatt ut Miklagard-spilleren, som fyller 38 år i november, til samling i Spania neste måned.

Les også: Toppidrettssjefen innfører traktprinsipp for proffene

— Dette innebærer at jeg er på sponsorjakt for å ikke jobbe ved siden av. Jeg har som proff alltid jobbet ved siden. Så dette kan, om jeg klarer å få inn litt, bli gøy, fortsetter Aronsen.

Utdyper på Facebook

Også på sin Facebook-profil jubler Aronsen over uttaket til treningssamlingen i Spania den siste uken i november.

Aronsen innleder med å uttrykke takknemlighet over å endelig ha blitt tatt med inn i varmen igjen. Og innrømmer at han har ventet på at det skulle skje.

— Jeg føler meg heldig som nå får være med å trene, spille og prestere med et team, og ha gode folk å kunne støtte meg til, fortsetter han.

— Jeg lever og ånder for golf og har gjort dette lenge nå, ja faktisk siden 1988. Jeg vil også takke dere som alltid har hatt trua på meg, det har betydd mye for meg.

Aronsen har også en forklaring til dem som lurer på hvorfor karrieren ikke har løftet seg tidligere: Han har alltid måttet jobbe ved siden av.

— Dessverre er det slik at jeg jobbe 24/7 hver gang jeg har pause fra turneringer. Jeg er veldig takknemlig for jobben min, og det jeg tjener her går faktisk kun til golfen.

— Jeg er heldig som har en samboer som hele tiden har hatt to jobber slik at jeg får satset på mitt mål og mine drømmer.

Aronsen takker alle som har trodd på han og støttet ham, også finansielt. Og avslutter med en oppfordring om å sende ham tips om potensielle sponsorer.

Les også: Aronsens innlegg i sin helhet på Facebook
(der kan du også legge igjen hilsener og eventuelle tips og beskjeder til ham)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.