Aronsen endelig inne i varmen igjen

37 år gamle Christian Aronsen er meget fornøyd med å ha blitt tatt ut til landslagssamling igjen. «Denne sjansen skal jeg gripe, og ta godt vare på,» sier han til Golferen.no

aronsen-endelig-inne-i-varmen-igjen


FRAM FRA DET SKJULTE: Christian Aronsens karriere har ikke tatt av slik mange, iikke minst han selv, hadde håpet og trodd fordi han alltid har måttet jobbe ved siden av. Det håper han det blir en slutt på når toppidrettssjef Jon Karlsen har tatt ham inn i varmen.

— NGF forlanger at en satser 100 prosent på golf (for å være med i Team Norway), forteller Christian Aronsen til Golferen.no.

Fredag ble det nemlig kjent at den nye toppidrettssjefen Jon Karlsen har tatt ut Miklagard-spilleren, som fyller 38 år i november, til samling i Spania neste måned.

Les også: Toppidrettssjefen innfører traktprinsipp for proffene

— Dette innebærer at jeg er på sponsorjakt for å ikke jobbe ved siden av. Jeg har som proff alltid jobbet ved siden. Så dette kan, om jeg klarer å få inn litt, bli gøy, fortsetter Aronsen.

Utdyper på Facebook

Også på sin Facebook-profil jubler Aronsen over uttaket til treningssamlingen i Spania den siste uken i november.

Aronsen innleder med å uttrykke takknemlighet over å endelig ha blitt tatt med inn i varmen igjen. Og innrømmer at han har ventet på at det skulle skje.

— Jeg føler meg heldig som nå får være med å trene, spille og prestere med et team, og ha gode folk å kunne støtte meg til, fortsetter han.

— Jeg lever og ånder for golf og har gjort dette lenge nå, ja faktisk siden 1988. Jeg vil også takke dere som alltid har hatt trua på meg, det har betydd mye for meg.

Aronsen har også en forklaring til dem som lurer på hvorfor karrieren ikke har løftet seg tidligere: Han har alltid måttet jobbe ved siden av.

— Dessverre er det slik at jeg jobbe 24/7 hver gang jeg har pause fra turneringer. Jeg er veldig takknemlig for jobben min, og det jeg tjener her går faktisk kun til golfen.

— Jeg er heldig som har en samboer som hele tiden har hatt to jobber slik at jeg får satset på mitt mål og mine drømmer.

Aronsen takker alle som har trodd på han og støttet ham, også finansielt. Og avslutter med en oppfordring om å sende ham tips om potensielle sponsorer.

Les også: Aronsens innlegg i sin helhet på Facebook
(der kan du også legge igjen hilsener og eventuelle tips og beskjeder til ham)

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: PGA Championship  med Viktor Hovland (19. – 22. mai)

  Korn Ferry Tour: AdventHealth Championship  (19. – 22. mai)

  Challenge Tour: Challenge de España  med Kristoffer Reitan og Kristian Krogh (19. – 22. mai)

  Nordic League: Stora Hotellet Fjällbacka Open  med Axel A. Berner Einan, Mats Heien, , Martin Ulseth,Mikkel Antonsen, Elias Bertheussen, Sebastian Eidsæther Syhr, Jarand Arnøy, Jørgen Winther, Sander Andreassen og Sander Blikom Hagen, og  (18. – 2o. mai)

  Ladies European Tour:Jabra Ladies Open med Marianne Skarpnord, Maiken Bing Paulsen, Karoline Lund, Madelene Stavnar og Michelle Forsland (19. – 21 mai)

  LET Access Series: PGA Championship Trelleborg med  Julie Boysen Hillestad, Stina Resen, Celine Karlung,  , Tina Mazarino og Dorthea Fobrigd  (19. – 21. mai)

  Epson Tour IOA Golf Classic  med Celine Borge (20. – 22. mai)

  Junior Srixon Tour 3 Holtsmark GK   21. – 22. mai)

  Para:  Para Norgescup #1 Nøtterøy Golfklubb  22. mai)

  College:  NCCA Columbus Regional med Markus Wilhelmsen og Mats Ege (16.-18. mai)

  College:  NAIA Men’s Golf Championship med akob Stavang Stbhaug og Alexander Idland (17.-20. mai)

  College:  : NCAA Women’s Championship med Emilie Øverås (20.-25. mai)

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×