Alle de tre norske jentene klarte cutten i Estrella Damm Mediterranean Ladies Open på Golf Club de Terramar i Sitges utenfor Barcelona.

For Marianne Skarpnord fra Moss & Rygge GK ble det niendeplass i Barcelona. Som altså var hennes syvende Topp 10-plassering på Ladies European Tour for sesongen.

i Barcelona

2019 har vært strålende for 33-åringen fra Sarpsborg, som har vunnet én gang og sikret én andreplass så langt. Og som plasserer henne på tredjeplass på europatourens Order of Merit.

Tonje Daffinrud fra Vestfold Golfklubb endte på delt 22.-plass med +5 etter én over par, 72, i søndagens finalerunde.

Mariell Bruun fra Larvik GK avsluttet med fire over par, 75, som ga delt 51 .-plass med +13.

Solheim Cups-piller Carlota Ciganda vant på hjemmebane med -8, ett slag foran Esther Henseleit fra Tyskland.

Se også: Resultater fra Spania

Første runde torsdag

Marianne Skarpnord hadde en klart godkjent første runde i Barcelona med én under par, 70.

Som plasserer Moss & Rygge-spilleren to slag bak tetduoen Stafania Avanzo fra Italia og Laura Fuenfstuck fra Tyskland.

i Barcelona

Tonje Daffinrud hadde tre birdier, to bogeyer og én dobbelbogey for én over par, 72. Det gir 28-åringen fra Vestfold GK en foreløpig delt 22.-plass.

Mariell Bruun fra Larvik GK ligger på delt 61.-plass med +4 etter å ha signert et scorekort med én birdie og fem bogeyer.

Tonje starter sin andrerunde klokken 9.03, Marianne starter klokken 13.55 mens Mariell avslutter feltet i dagens siste start, klokken 14.28.