Før siste runde hadde vi håp om norsk seier i den kombinerte europa- og LET Access-turneringen Jabra Ladies Open i Frankrike. Men alle våre tre avsluttet med 77-runder.

Marianne Skarpnord fikk det slett ikke til i finalerunden i franske Evian. Der hun fra utslaget på hull 2 kunne se rett over til Luzern og Kristian Krogh & co på den andre siden av Genevesjøen.

De gode vibrasjonene fra Krogh rakk imidlertid ikke over vannet. Marianne Skarpnord var i stedet bakpå fra første hull. Etter tre hull var 32-åringen fire over for dagen etter to bogeyer og en dobbelbogey.

Andreplassen hun startet dagen på var for lengst borte. Og ble enda lenger borte da hun rundet fem over par for dagen. De siste ni ble heller ingen fest med to bogeyer og en birdie for totalt seks over par, 77. Som resulterte i et fall på 19 plasseringer til delt 21.-plass med +2.

Celine Borge falt sju plasseringer til delt 49.-plass med +10 etter sin 77-runde mens Marita Engzelius falt to plasseringer til delt 53.-plass på +11 etter dagens tredje norske 77-runde.

Franske Astrid Vayson De Pradenne vant i omspill mot tyske Karolin Lampert etter at begge endte på -7. Svenske Cajsa Person tok tredjeplassen  med -5 etter dagens beste runde på sju under par, 64.

Se også: Resultater fra Frankrike

Runde 2: Andreplass på Marianne Skarpnord

Damene spiller denne uken den kombinerte europa- og LET Access-turneringen Jabra Ladies Open ved Geneve-sjøen i Frankrike. Marianne Skarpnord er i tetkampen.

Det blir en spennende avslutning i Evian med Moss & Rygge-spilleren som én av tre spillere på andreplass med -4, to slag bak finske Ursula Wikström.

Marianne Skarpnord gjorde unna runde 2 på tre under par, 68, med fem birdier og to bogeyer på scorekortet.

Celine Borge ligger på delt 42.-plass etter én over par, 72, lørdag og +4 totalt. Også Marita Engzelius klarte cutten med +6 etter sin parrunde, og starter finaledagen på delt 51.-plass.

Runde 1:  Skarpnord på tolvteplass

En storm feide inn over majorbanen i franske Evian torsdag ettermiddag. Første runde ble derfor først ferdigspilt fredag morgen.

Scorekortet til Marianne Skarpnord  som fikk spilt ferdig sin runde torsdag, inneholdt fem birdier og fire bogeyer for én under par, 70.

Som bare er to slag fra ledertrioen Valeria Martinoli fra Sveits, Camille Chevalier fra Frankrike og Sofia Ljungqvist fra Sverige.

Resten sliter i Evian

Etter første runde er dessverre Moss & Rygge-spilleren enslig svale nær toppen blant de fem norske på startstreken.

Caroline Martens og Celine Borge kom inn på 74 slag. Tre over par gir dem delt 56.-plass.  Stina Resen brukte ett slag mer, og er delt 73 mens Marita Engzelius er på delt 86.-plass etter sin 76-runde.

Etter første runde er cutten stipulert til å gå ved +2.