Peter Uihlein tok sin jomfruseier som profesjonell da han gikk til topps med to slags margin i Madeira Islands Open på Clube de Golf do Santo da Serra.
amerikansk-stortalents-f-rste-seier

ENDELIG SEIER: Peter Uihlein fra USA er spådd en lysende karriere. Som han etter råd fra far, og Acushnet-direktør, Walter har valgt å starte i Europa. Søndag gikk han til topps for første gang som profesjonell da han vant Madeira Island Open på Clube de Golf do Santo da Serra.

amerikansk-stortalents-f-rste-seier

amerikansk-stortalents-f-rste-seier

amerikansk-stortalents-f-rste-seier


Det ble en spennende avslutningsdag på berghyllene nord på Madeira i den kombinderte challenge- og europaturneringen Madeira Islands Open.

Chileneren Mark Tullo leverte en hole-in-one på hull 4, men det var Peter Uihlein fra USA som viste nerver av stål på de siste ni for å sikre tittelen.

US Amateur Champion mesteren fra 2010, hvis far Walter er administrerende direktør i utstyrsgiganten Acushnet, var verdens beste amatør da han ble profesjonell for to år siden.

Valgte Europa etter faderlig råd

De fleste har ment at det bare var et spørsmål om tid før 23-åringen ville blomstre også som profesjonell.

Faren Walter rådet sønnen til å begynne den profesjonelle karrieren på challengetouren og europatouren.

Uihlein hevder det er det beste råd han noensinne har fått, og sier han har utviklet seg både som spiller og som mann i Europa.

— For ett år siden var alt bare et slit. Når du sliter, skjer det noe merkelig: Du hater det når det skjer, men innser at det nesten er det beste som kunne skje.

— Det var det definitivt for meg, og jeg er ganske fornøyd med hvordan det gikk, legger han til.

Sterk danske

Espen Kofstad valgte å stå over turneringen på Madeira for å konsentrere seg fullt og helt om denne ukas storturnering: PGA-mesterskapet på Wenthworth.

Skandinavias ære ble imidlertid tatt godt vare på av Danmarks Morten Ørum Madsen, som var nær ved å fremtvinge et omspill.

Dessverre for dansken ble det dobbelbogey på det siste hullet, og delt andreplass med chileneren Tullo.

Se også: Resultater fra Madeira

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.