Golf er et fantastisk spill, og mange av oss får ikke nok. Men det er av en eller annen merkelig årsak noen som ikke deler den samme entusiasmen, noe som må bety at de har massevis av tid til overs de ikke vet hva de skal bruke til. Derfor kommer vi her med 4 gode tips til hva man kan gjøre hvis man ikke er ute og spiller golf.

Finn et underholdende brettspill for barn og voksne i alle aldre

Golf er en sport som blir mer og mer utbredt, og i dag er det spesielt blant de aller yngste at sporten virkelig har blitt populær. En runde golf varer ofte veldig lenge, og det gjelder derfor å finne noe underholdende å hengi seg til. Det kan for eksempel være å spille noe som for eksempel et par spill på nettcasinoer på mobilen, eller FIFA 21 på Playstation. Men hvis det skal være en aktivitet for hele familien, så kan et brettspill være en god idé. De fleste barn og voksne synes brettspill er morsomme, og det finnes et enormt utvalg av fantastiske brettspill som passer til både voksne og barn. Før du vet ordet av det, har det gått flere timer, og på det tidspunktet er nok golfspillet over. 

Utfold de kreative evnene dine med en hobby

Du kan også utfolde dine kreative evner mens resten av familiemedlemmene spiller golf på nærmeste golfbane. Her er det bare fantasien som setter grenser, og det kan være alt fra å sy et skjørt og male et bilde til å strikke en genser eller snekre sammen en fuglekasse.

Hvis du har lyst til å være sammen med andre, finnes det mange kurs du kan melde deg til, både offline og online. Undersøk om det er et matlagings- eller ølbryggingskurs i nærheten, eller se om det er noe på nettet som kunne interessere deg. På nettet kan du ofte selv bestemme når du har tid, og du kan for eksempel begynne på et skrive- eller tegnekurs og øve når du selv har tid og lyst. 

Sett på en god film på eller bak en lekker kake

Det er også alltid hyggelig å sette på en god film på eller gå på kino hvis du ikke vet hva du skal gjøre mens alle andre spiller golf. Det finnes alltid en god film på kino eller blant det enorme utvalget på de forskjellige strømmetjenestene. Og for å gjøre litt ekstra ut av hyggen, kan du bake en lekker kake til filmen. Du kan også velge å bake en kake til de andre kommer hjem fra golfturen, og virkelig score mange poeng hos dine nærmeste.  

De fleste barn og voksne elsker også både film og kake, og hele familien kan selvfølgelig være med.