OrkideEkspressen_Golferen_140x150_2014 copy.jpg - .

God EM-innsats av jentene

De norske jentene er på fjerdeplass etter første dag av lag-EM i Frankrike. Ann Kristin Solvang fra Drammen hadde dagens beste runde med 66. Resultater
  • Publisert: 6. jul 2004
  • Sist oppdatert: 26. aug 2008
GOD CADDIEINNSATS: Lene Krog fikk ikke sitt eget spill til å sitte, men gjorde i stedet en super innsats som caddie for EM-debutanten Caroline Martens Larsen. FOTO: PÅL A. NÆSS
Det norske laget består i tillegg av Marianne Skarpnord (bildet), Lene Krog og Caroline Martens Larsen.

Solvangs 66-runde lyser øverst på resultattavla etter dagens individuelle slagspill, en liten fjær i capsen for drammensjenta.

- Det var helt fantastisk og hun var veldig fornøyd selv også, Første dag her nede slo hun hole-in-one, så hun er i form, forteller lagkaptein Kristin Gunhildrud.

Etter sin egen runde gikk Solvang ut og var caddie for Marianne Skarpnord på de siste ni hullene. Skarpnord endte åtte over par, ifølge lagkapteinen, på grunn av dårlig putting på slutten.

Også EM-debutant Caroline Martens Larsen spilte en bra runde i Frankrike. Hun endte tre over par og på runden hadde hun Lene Krog som caddie.

- Caroline gjorde en kjempebra jobb. Det er ikke like lett å være debutant. Hun startet litt usikkert, men gikk to under på de siste ni. Lene var caddie for henne og gjorde en god innsats for å hjelpe debutanten vår, forteller Gunhildrud.

Lene Krog, som har vist storform tidligere i sesongen, var selv uheldig og endte 19 over par. I lag-EM strykes den dårligste scoren, så Norges lag endte fem over totalt. Frankrike leder foran Spania og Sverige.

Jentenes mål er å komme blant de fire beste de to første dagene, slik at de unngår de aller beste lagene når matchspillet starter.

- I matchspill kan alt skje, men det er viktig for oss å komme høyt opp etter slagkonkurransen. Hovedmålet er medalje og det er realistisk for vi har et kjempelag med god lagånd og gode spillere. De er veldig positive og vi gleder oss til i morgen, forteller lagkaptein Gunhildrud.

Fjorårets norske bronselag i EM bestod av de samme spillerne, bortsett fra at Julie Dønnestad er byttet ut med Caroline Martens Larsen. Norge har mye å forsvare, og ligger brukbart an så langt.

17 land deltar og det spilles slagkonkurranse de to første dagene. De åtte beste lagene går så videre til matchspill, der nummer 1 møter nummer 8 osv. Det norske laget vil helst unngå Sverige og Spania ifølge lagkapteinen.

Lene Krog går ut kl 8.40 tirsdag, Ann-Kristin Solvang går ut 10.10, Caroline M. Larsen går ut 11.30 og Marianne Skarpnord går ut 12.40.
WiPlog

Relaterte artikler

Kofstad skadet

...  også vår beste golfer på herresiden må kaste inn håndkleet på grunn av skade i ryggen. «Jeg har bestemt meg for å ikke spille (turneringen i) Spania neste uke grunnet min skade. Uansett hvor hardt jeg prøver ser det ikke ut til å bli bedre», skriver Espen Kofstad på sin Twitter-profil.Les mer »
.
Hvem bryter den skandinaviske forbannelsen?

Hvem bryter den skandinaviske forbannelsen?

Jan E. Espelid trodde Jonas Blixt endelig skulle skaffe den første skandinaviske seieren i en major på herresiden. Men det er ikke så rart at det ikke ble slik ... Les mer »
.
Koch blir Solheim Cup-kaptein

Solheim Cup 2015:

Koch blir Solheim Cup-kaptein

På en pressekonferanse i Frankfurt fredag ble Carin Koch presentert som Europas kaptein for Solheim Cup 2015 på Golf Club St. Leon-Rot mellom Frankfurt og Stuttgart i den sørlige delen av Tyskland. Hun blir den femte svenske kapteinen.Les mer »
.
NGF lanserer seriespill for alle

Meld på lag!

NGF lanserer seriespill for alle

Etter to prøvesesonger blir NGF Klubbserien tilgjengelig for klubber over hele landet. Klubbene kan melde på lag i 1.-, 2.- og 3.divisjon, og fristen er like over påske. «Vær raskt ute med påmelding,» oppfordrer golfforbundet.Les mer »
.
Kaensches kamp mot kreften

På NRK1:

Kaensches kamp mot kreften

Mandag 24 mars viste NRK Puls en reportasje med Peter Kaensche, som fikk konstatert føflekkreft sommeren 2012. 33-åringen er frisk igjen, og advarer andre mot å være uforsiktig i solen. Les mer »
.

Italian International Amateur Championship

... Kristoffer Ventura tok delt tredjeplass i det italienske amatørmesterskapet. Med +1 var Oslo-spilleren tre slag bak Bem Leonard fra Frankrike. Kristian Krogh Johannessen (+3) ble nummer 13. I lagkampen ble Norge nummer tre, to slag bak Frankrike og ett bak Italia.Les mer »
.

Mest lest siste døgn


Siste nytt

College-sluttspillet:

Nordmenn tapetserte seierspallen

Hvilken norsk collegeuke! På tre turneringer har vi fått norsk første-, andre-, tredje- og sjuendeplass. Tonje Daffinrud og Mariell Bruun tok dobbeltseier i Texas. Les mer »

Vårens morsomste eventyr:

Oslo GKs femte bruktmarked

Lørdag arrangerer junioravdelingen i Oslo Golfklubb den femte utgaven av sitt bruktmarked for golfutstyr. Og det med flere godbiter enn noen gang, lover klubbens ildsjeler. Les mer »

Norsk college-utmerkelse:

USA-heder til Kristiansand-spiller

Daniel Aulin Jansen, som storspiller for sitt universitet Faulkner for tiden, mottok tirsdag kveld den prestisjefulle utmerkelsen Årets spiller. Les mer »

Spiller igjen:

Tutta tilbake fra skaden

Fire uker atter at Suzann Pettersen måtte trekke seg fra Kraft Nabisco Championship forsøker hun seg på LPGA-touren igjen. Men sier hun vil ta det forsiktig. Les mer »

Golferen.no

Siste nyheter
Magasin
Reisenytt
Utstyrsnytt
Instruksjon
Klubbnytt
Baner i Norge
Golfmarked

Golferen nyhetsbrev

[wipajax: name=form2mail symid=newsletter]

RSS-strømmer:

(Hva er RSS? … fra Wikipedia)
Nyheter
Magasin
Reise
Instruksjon
Utstyr
Klubbnytt
Har du hørt…?

Golferen-boks på din side

Enkel Golferen-boks
Detaljert Golferen-boks
Bred Golferen-boks

Golferen.no

Papaya Media
Papaya design & marketing AS
Kruses gate 11
0263 Oslo

Redaksjonen

+47 920 25 820
tips@golferen.no

Marked

Margaret Kallevig
+47 907 58 101
margaret@papaya.no

Annonser

Jarle Hegge
+47 917 98 690
jarle@papaya.no

Annonseinformasjon


Golferen.no er medlem av:

Den Norske Fagpresses Forening

Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Jarle Hegge | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no


Golferen.no utgis av Papaya Media, en avdeling i Papaya design & marketing AS
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. 2004–2014 © Papaya design & marketing
Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten, Redaktørplakaten og Tekstreklameplakaten

.