OrkideEkspressen_Golferen_140x150_2014 copy.jpg - .

- Forholdene vil avgjøre

Ernie Els mente det er den vanskeligste banen han har spilt og ga Shinnecock karakterer 11 på skalaen fra 1 til 10. Live score
  • Publisert: 20. jun 2004
  • Sist oppdatert: 26. aug 2008
BEHOLDT ROEN: Retief Goosen gjorde noe riktig og unngikk samtidig for mange dårlige slag. Da leder han US Open med en runde å spille. FOTO: ALL OVER PRESS
Retief Goosen tror forholdene vil avgjøre, men Tiger Woods fremdeles tror han kan vinne. Velkommen til siste runde av The Open.

- Dette er knalltøft. Akkurat så tøff man for venter at et US Open skal være. Dette er nok det vanskeligste jeg har vært med på, mente Ernie Els.

For oss som fulgte fra tv-stolen grenset det tidvis til det parodiske der ballen trillet av greenen like fort som når man forsøker å plassere ballen på en snudd glassbolle.
Der verdens beste spilleren takket publikum for applausen etter en par, og knyttet hånden i glede over å redde en bogey.

- Dette er den beste 71-runden jeg noen gang har gjort, sier Segio Garcia. En over par er ikke noe 24-åringen vanligvis jubler over.

Men lørdag var det lov. Av verdens beste spillere var det kun fire som kom seg under par.

En av de var sørafrikanske Retief Goosen som tok ledelsen i turneringen etter en 69-runde. Han er fem under par etter tre runder og leder med to slag på Phil Mickelson og landsmann Ernie Els.

- Det kommer til å bli tricky i morgen, men alt avhenger av vinden, sier Goosen.

En periode flekket Shinnacock tenner og ga spillerne mye å jobbe med vind. Vind, smale fairwayer, knallharde og ondulerte greener.

Tiger var blant de som slet, men satte en 90-meter langt innspill rett i koppen på hull 18. Med en eagle spratt han opp på 19. plass - ni slag bak ledende Goosen.
- Nå er jeg fortsatt med å kjempe. Blir det mye vind og jeg spiller bra kan jeg fortsatt vinne denne turneringen, mente Tiger.
WiPlog

Relaterte artikler

Hvem bryter den skandinaviske forbannelsen?

Hvem bryter den skandinaviske forbannelsen?

Jan E. Espelid trodde Jonas Blixt endelig skulle skaffe den første skandinaviske seieren i en major på herresiden. Men det er ikke så rart at det ikke ble slik ... Les mer »
.
Tipp beste skandinav i The Masters

Vinn golfballer!

Tipp beste skandinav i The Masters

Klokken 15.45 slår første gruppe ut på Augusta torsdag, og 22 minutter senere er det klart for den første blant de fem skandinavene. Tipp hvem som blir best av de, og du kan vinne et dusin Srixon golfballer, tilpasset din handicap!Les mer »
.
Derfor blir Woods ute i måneder

Kneet roten til alt vondt:

Derfor blir Woods ute i måneder

Når The Masters starter om en uke, blir det uten Tiger Woods. Han har fått fjernet deler av en nedre rygghvirvel, og blir borte i månedsvis, i følge ham selv. SE VIDEO.Les mer »
.

Tiger ute av Bay Hill

... den dårlige ryggen setter en stopper for Tiger Woods' forsøk på å ta sin niende seier i Arnold Palmers invitasjonsturnering på Bay Hill, melder Golf Channel. På Twitter forteller Woods at han selv ringte Palmer og informerte om at krampene og smertene i ryggen bare fortsetter.Les mer »
.
Creamer vant, Tutta på fjerde

HSBC Women’s Champions:

Creamer vant, Tutta på fjerde

Med en monsterputt for eagle på andre omspillshull nedkjempet Paula Creamer spanske Azahara Munoz, og tok sin tiende LPGA-seier. Suzann Pettersen ble delt fjerdekvinne. SE VIDEO AV MONSTERPUTTEN.Les mer »
.

WGC — Accenture Match Play Championship

... Jason Day fra Australia tok sin første WGC-seier da han nedkjempet franskmannen Victor Dubuisson på femte ommspillshull i finalen av Accenture Match Play Championship. Ricky Fowler vant tredjeplassen mot Ernie Els på første omspillshull. Les mer »
.

Mest lest siste døgn


Siste nytt

Dramatisk i Malaysia:

Larrazabal angrepet av vepsesverm

Da en sverm illsinte veps gikk til angrep under europaturneringen i Malaysia måtte spanjolen Pablo Larrazabal hoppe i vannet for å slippe unna. SE VIDEO. Les mer »

Klister eller spikes?

Velkommen til påskegolf!

Atlungstad, Losby, Kongsvinger og Gjerdrum er nyåpnet. Påskeaften følger Hauger og Grini etter. Mens det 1. påskedag er klart for rekordtidlig åpning av Stiklestad. SE KOMPLETT LISTE OVER ÅPNE BANER. Les mer »

Sesongstart:

Slik reparerer du nedslagsmerket

Blir været brukbart vil det i løpet av de fem påskedagene bli laget rundt 600.000 nedslagsmerker på greenene til landets golfbaner. De færreste golfere vet hvordan de skal repareres. SE VIDEO. Les mer »

The Masters Tournament:

Blixt hyller Watson

Det rakk ikke helt fram for svenske Jonas Blixt, som måtte ta til takke med delt andreplass på Augusta, tre slag bak Bubba Watson. Svensken hyller sin overmann. Les mer »

Golferen.no

Siste nyheter
Magasin
Reisenytt
Utstyrsnytt
Instruksjon
Klubbnytt
Baner i Norge
Golfmarked

Golferen nyhetsbrev

[wipajax: name=form2mail symid=newsletter]

RSS-strømmer:

(Hva er RSS? … fra Wikipedia)
Nyheter
Magasin
Reise
Instruksjon
Utstyr
Klubbnytt
Har du hørt…?

Golferen-boks på din side

Enkel Golferen-boks
Detaljert Golferen-boks
Bred Golferen-boks

Golferen.no

Papaya Media
Papaya design & marketing AS
Kruses gate 11
0263 Oslo

Redaksjonen

+47 920 25 820
tips@golferen.no

Marked

Margaret Kallevig
+47 907 58 101
margaret@papaya.no

Annonser

Jarle Hegge
+47 917 98 690
jarle@papaya.no

Annonseinformasjon


Golferen.no er medlem av:

Den Norske Fagpresses Forening

Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Jarle Hegge | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no


Golferen.no utgis av Papaya Media, en avdeling i Papaya design & marketing AS
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. 2004–2014 © Papaya design & marketing
Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten, Redaktørplakaten og Tekstreklameplakaten

.