— Det var uventet reaksjon på medisiner, ikke alkohol

ruskjøring alkohol

ETTER ARRESTASJONEN: Tiger Woods hevder det var foreskrevne medisiner, ikke alkohol, som påvirket ham i Florida natt til mandag. Foto: Palm Beach County Police

Den tidligere verdenseneren hevder i en uttalelse at alkohol ikke var inne i bildet i forbindelse med arrestasjonen nær hans hjem i Jupiter, Florida, mandag morgen.

— Jeg vil at publikum skal vite at alkohol ikke var inne i bildet. Det som skjedde var en uventet reaksjon på foreskrevne medisiner. Jeg var ikke klar over at blandingen av medisiner hadde påvirket meg så sterkt, sier Tiger Woods i en uttalelse.

Og legger til at han av hele sitt hjerte ber om unnskyldning overfor familie, venner og fans.

— Også jeg forventer mer av meg selv legger han til.

«DUI» betyr ikke nødvendigvis alkohol

I følge politiets rapport fra arrestasjonen, som skjedde rundt klokken 3 natt til mandag lokal tid, er Woods siktet for  «DUI-unlawful blood alcohol/DUI alcohol or drugs».

DUI er en  er en forkortelse for kjøring i påvirket tilstand; Driving Under Influence. Noe altså Woods hevder skyldes reseptbelagt medisin han er foreskrevet etter sin fjerde ryggoperasjon, som han gjennomgikk 19. april i år.

Det bekreftes også av politiet, i følge Global Golf Post. I følge mediet sier politiets rapport at utåndingsprøven viste 0,00 prosent alkohol. Woods var da blitt funnet sovende over rattet med motoren i gang og bilen parkert på veiskulderen nær hans hjem.

Bilen stod da i motsatt retning av hjemmet, og Woods snakket ekstremt langsomt og utydelig, og kunne ikke si hvor han kom fra eller hvor langt fra hjemmet han var.

Forstår alvoret

I Woods uttalelse, som blant annet gjengis i USA Today, sier golfspilleren at han «forstår alvoret», og at han «tar fullt ansvar for mine handlinger».

Ryggoperasjonen i april skal ha vært vellykket. Likevel forventer ikke 41-åringen å vende tilbake til touren i år.

— Mine prognoser på lang sikt er gode. Min kirurg og fysioterapeut sier operasjonen var en suksess.  Jeg går fint, og jeg bringer barna til og fra skolen. Alt jeg kan gjøre er å ta én dag av gangen. Det er ikke noen hast. Men jeg vil si, helt uten tvil: Jeg ønsker å spille profesjonelt igjen!

Woods har vunnet 14 majorturneringer, den siste i U.S. Open i 2008. Hans siste turnering var Dubai Desert Classic på europatouren den første uken i februar i år. Da førte ryggsmertene til at han måtte trekke seg etter første runde, der han gikk på én over par, 73.

I følge ESPN har Woods kun spilt 19 internasjonale turneringer etter at han hadde sin første av fire operasjoner i ryggen i mars 2014.

 

 

 

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Mest lest

 • Aktuelle turneringer

  PGA Tour: Arnold Palmer Invitational  (15. – 18. mars)
  PGA Tour Latinoamerica: Guatemala Stella Artois Open  med Andreas Halvorsen (15. – 18. mars)
  LPGA: Bank of Hope Founders Cup  (15. – 18. mars)
  College: GCU Invitational med Trym Falch (16. – 17. mars)
  College: Hawkeye El Tigre Invitational  med Sandra Nordås (16. – 18. mars)
  College: Bama Beach Bash med Julie Hovland og Caroline Berge (16. – 18. mars)
  College: Low Country Intercollegiate med Thilda Staubo og Maiken B. Paulsen (17. – 18. mars)
  College: John Hayt Invitational med Jarle K. Volden (18. – 19. mars)
  College: Valspar Collegiate med William Buhl, Kristoffer Ventura og Viktor Hovland (18. – 20. mars)

 • Golfbox


  Hjelp? | Glemt passord?
 • Youtube

 • Cxense Display
 • Golferen.no

  Papaya Media

  Papaya design & marketing AS

  Oscars gate 30

  0352 Oslo

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Marked

  Margaret Kallevig

  +47 907 58 101

  margaret@papaya.no

  Annonser

  Margaret Kallevig

  +47 907 58 101

  margaret@papaya.no

  Annonseinformasjon

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.