BORRE 20160628: Bilder fra Team Norway samling på Borre GK 28.06.2016. Foto: Benjamin A. Ward / NGF

Heller ikke den sisgte runden av Estrella Damm Ladies Open bød på stor uttelling for de norske. For Tonje Daffinrud ble det status quo med delt 33.-plass som sluttresultat. Heller ikke de andre avanserte.

Dermed inntok elle de tre norske i finalerundene plassering på nedre halvdel av resultatlisten etter siste europatour-dag  på Golf Club de Terramar sør for Barcelona.

Tonje Daffinrud avsluttet med to birdier og én bogey for -1 for dagen og -6 for turneringen. Også Marita Engzelius avsluttet med én under par, 70, og endte på delt 56.-plass med -1. Karoline Lund kom inn på +1 og delt 61.-plass etter avslutning på tre over par, 74.

Anne van Damm fra Nederland vant med åtte slag på -26. Svenske Caroline Hedwall, tyske Caroline Masson og amatøren Selin Hyun fra Sør-Korea delte andreplassen

Se også: Resultater fra Spania

Runde 3: Svakere norsk dag

Det ble norsk rollebytte tredje dag av Estrella Damm Ladies Open på Golf Club de Terramar i Spania. Karoline Lund falt kraftig mens Tonje Daffinrud avanserte noen plasseringer.

Tredje europatour-dag i Sitges sør for Barcelona førte Tonje Daffinrud fire plasseringer oppover til delt 32.-plass etter en runde som inneholdt fire birder og én bogey for tre under par, 68, for dagen og -5 for turneringen.

Mens Karoline Lund falt 41 plasseringer til delt 52.-plass etter fire over par, 75 til -2 totalt. Marita Engzelius hadde en runde på par, og ligger på delt 59.-plass med par.

Anne van Damm fra Nederland leder på -20, fem slag foran svenske Caroline Hedwall.

Runde 2: Lund beste norske

Etter andre runde av Estrella Damm Ladies Open på Golf Club de Terramar i Spania har ytterligere en norsk jente spilt seg inn under cutgrensen. Mens to får helgefri.

Karoline Lund fra Losby hadde nok en god runde andre europatour-dag i Spania. Losby-spilleren  kom inn på identiske resultat som på den første runde.

To 68-runder gir -6 totalt, på delt ellevteplass. Som som er tre slag fra pallen. Anne Van Dam fra Nederland leder på -14, fire slag foran spanske Carmen Alonso.

Tonje Daffinrud hadde en andrerunde på fem under par, 66, og avanserte til delt 36.-plass med -2. Marita Engzelius spilte også bedre andre dag, og kom seg under par for runden og på par for turneringen med sin 70-runde. Som gir Oslo-spilleren delt 55.-plass, akkurat på cutstreken.

Marianne Skarpnord misset cutten med fem slag på +5 etter 53-74. Caroline Martens hadde 76-75 for +9.

Runde 1: Karoline Lund beste norske etter første europatour-dag

Fem norske jenter er med i denne ukens Estrella Damm Ladies Open på Golf Club de Terramar i Spania. Bare to av dem ligger innenfor cut-grensen etter første runde.

Med tre under par, 68, er Karoline Lund én av tretten spillere på delt 15.-plass etter første europatour-dag.

Gruppen ligger seks slag bak ledende Celine Herbin fra Frankrike.

Også Marita Engzelius åpnet under par, og ligger på delt 35.-plass etter sin én under par 70-runde.

Marianne Skarpnord er delt 82 med +2, Tonje Daffinrud delt 92 med +3 og Caroline Martens delt 101 med +5.