Stormen Johanne blåste ned trær på Evje Golfpark

stormen Johanne

KUNNE VÆRT FARLIG: Da stormen Johanne feide ned den gamle eiken ved hull 5 på Evje Golfpark var heldigvis ingen mennesker i nræheten. Sønda var det ryddet og spillet gikk som normalr. Foto: Jan E. Espelid

Heldigvis var ingen personer i nærheten fredag i 15-tiden da årets første høststorm feide ned trær på hullene 5 og 6 på Moss & Rygge GKs golfbane i Østfold.

Daglig leder Åge Erichsen er sjeleglad for at verken golfspillende medlemmer og gjester eller turgjengere var i nærheten da stormen Johanne, med orkan i kastene, feide ned det flere hundre år gamle, tørre eiketreet ved femte green på Evje Golfpark.

— For det var faktisk spillere ute på banen i de verste stormkastene. Treet bare braste ned og utover store deler av greenen. Hadde noen vært der da, kunne konsekvensene blitt fatale!

Heller ikke treet som stormen Johanne slengte i bakken på hullet etter, nesten helt inn på greenen, skadet noen personer. Erichsen oppfordrer golfere og andre å få et innblikk i hvilke krefter som settes i sving når vinden blåser:

— Vi er glad for at banemannskapene klarte å få ryddet opp ved greenene i løpet av lørdag. Innen tirsdag regner vi med å ha fått fjernet alt trevirket. De som med selvsyn vil konstatere vindens krefter, bør kanskje ta seg en søndagstur!  

Skuelystne anbefales å ta med golfkøllene. Klubben har rikelig med vann, og banen er i super stand med flotte greener og ganske så brukbare fairwayer. Og fordi klubben ikke har vanningsanlegg i roughen, er det ellers så seige og lange rough-gresset ganske så gult og snillt etter tørkesommeren.

Se også: Moss & Rygge GK

stormen Johanne

SPILL (NESTEN) SOM NORMALT: Til glede for weekendgolferne klarte banemannskapene å rydde unna det verste av det stormen Johanne sendte ut over femte green fredag . Foto: Jan E. Espelid

 

Vi gjør oppmerksom på at artikkelforfatteren Jan E. Espelid, som også er utgiver og ansvarlig redaktør av Golferen.no, er medlem av Moss & Rygge GK.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Mest lest

 • Aktuelle turneringer

  European Tour: Andalucia Valderrama Masters  (18. – 21. oktober)
  Challenge Tour: Foshan Open med Eirik Tage Johansen og Kristian Krogh (18. – 21. oktober)
  PGA Tour: The CJ Cup @ Nine Bridges  (18. – 21. oktober)
  PGA Tour LatinoAmerica: Diners Club Peru Open med Andreas Halvorsen (18. – 21. oktober)
  Ladies European TourHero Women’s Indian Open med Marianne Skarpnord, Karoline Lund, Caroline Martens, Tonje Daffinrud, Madelene Stavnar og Marita Engzelius (18. – 21. oktober)
  LPGABuick LPGA Shanghai  (18. – 21. oktober)
  LPGA Q-SchoolAndresteget med Celine Borge  (15. – 18. oktober)
  College: Bank of Tennessee  med Daniel Øverås (12. – 14. oktober)
  College: Big 12 Match Play Championship  med Viktor Hovland og Markus Braadlie (12. – 14. oktober)
  College: Brown Bear Invitational  med Sofie Huseby (14. – 15. oktober)
  Junior: Youth Olympic Games  med Emilie Øverås og Bård Skogen  (9. – 15. oktober)

 • Youtube

 • Cxense Display
 • Golferen.no

  Papaya Media

  Papaya design & marketing AS

  Oscars gate 30

  0352 Oslo

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Marked

  Margaret Kallevig

  +47 907 58 101

  margaret@papaya.no

  Annonser

  Margaret Kallevig

  +47 907 58 101

  margaret@papaya.no

  Annonseinformasjon

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.