Det blir ingen stor norsk avslutningsdag i Ladies European Thai Championship i Pattaya. Marita Engzelius kom seg under par, Marianne Skarpnord og Celine Borge gikk over par.

Med tre over par, 75, siste dag i Thailand falt Marianne Skarpnord ni plasseringer til delt 15.-plass på Phoenix Gold Golf & Country Club.

Med +3 var hun likevel beste norske, tre slag foran Marita Engzelius på delt 30.-plass med par etter to under par, 70, siste dag. Celine Borge avsluttet med fire over par, 76, og tok delt 33.-plass med +1.

Hjemmespiller Kanyalak Preedasuttijit vant på -15, med amatøren Selin Hyun fra Sør-Korea ett slag bak. Svenske Lynn Carlsson ble beste skandinav på delt åttendeplass med -6.

i Thailand

Se også: Livescoring fra Pattaya

Runde 3: Skarpnord spratt oppover

Blant de tre norske som klarte cutten i Ladies European Thai Championship i Pattaya er Marianne Skarpnord vår beste på delt sjetteplass. Også Celine Borge er bra med.

Det ble en hyggelig dag for to av de tre norske i helgespillet i Thailand lørdag : Marianne Skarpnords 68-runde sendte henne til sjetteplass med -6 mens Celine Borges 72-runde rekker til delt tolvteplass på -3 før søndagens finale.

Moss & Rygge spilleren har to slag opp til andreplassen, mens Vestfold-spilleren kun ligger ett slag fra karrierens andre topp-10-plassering.

Ville seg ikke for Marita

For Marita Engzelius ble det dessverre en Moving day med negativt fortegn: Syv over par 78-runden inneholdt syv bogeyer og resten par, og førte til et ras på 40 plasseringer til delt 46.-plass med +2.

Vertnasjonens Kanyalak Preedasuttijit ble en populært kvinne lørdag. Hennes ene eagle, seks birdier og to bogeyer ga dagens beste score, både for runden og totalt. 66-runden gir henne tolv under for turneringen, som er fire slag foran Anne van Dam fra Nederland.

Runde 2: Engzelius best blant gode norske

Fem norske jenter startet i Ladies European Thai Championship i Pattaya De tre som klarte cutten er alle blant de 17 beste halvveis, med Marita Engzelius som den fremste.

Marita Engzelius gjorde et skikkelig kliv på resultatlisten i Thailand fredag. Hennes fire under par 68-runde sendte 30-åringen hele 18 plasseringer oppover listen.

Fra å ha startet dagen på delt 24.-plass avanserte Oslo-spilleren inn i topp-10 til delt  sjetteplass med -4. Som er tre slag bak ledende Lynn Carlsson fra Sverige.

Flere gode norske i Thailand

Celine Borge, som delte 24.-plassen med Marita Engzelius, brukte ett slag mer, og ligger på en pen delt tolvteplass med sine tre under par. Marianne Skarpnord brukte også 69 slag, og ligger på delt 17.-plass med -2.

Karoline Lund holdt følge med Engzelius og Borge på 24.-plass etter dag én. Ni over par, 81, sendte henne imidlertid ut av turneringen med seks slags margin.

Ut av turneringen bar det også med Tonje Daffinrud. Hun ble diskvalifisert, og Golferen håper å komme tilbake med nærmere opplysninger om grunnen.

Runde 1: Tre norske topp-25

Fem norske jenter er med på Phoenix Gold Golf & Country Club. Celine Borge, Marita Engzelius og Karoline Lund deler 24.-plassen.

LET-turneringen i Thailand ledes av Anne van Dam fra Nederland og Aunchisa Utama fra Thailand med ett slag på -5. Mens de tre beste norske kom inn på runder på par.

Tonje Daffinrud ogMarianne Skarpnord  følger på delt 46.-plass med +1.