Den åttende og siste turneringen i årets Srixon Tour ble spilt på Kragerø-banen lørdag til mandag. Finalevinneren i den ene av de fire klassene vant også tourens Order of Merit for sesongen 2018.

Fire klassevinnere fra tre forskjellige klubber toppet resultatlistene etter tre runder på Kragerø Golfklubbs bane på Stabbestad.

Gutter U15 fikk samme vinner både i finaleturneringen og på sammenlagtlisten: Alexander Myklebust Bjørge fra Ålesund GK, som vant finalen med +13, fem slag foran William Bruun Solheim fra Nøtterøy GK og ni slag foran Herman Huus fra Losby GK.

Order of Merit toppet Ålesund-spilleren foran Michael Alexander Mjaaseth fra Oslo GK, og med Herman Huus fra Losby GK på tredjeplass også her.

Gutter U19 ble vunnet Bård Skogen fra Haugaland GK med -1, to slag foran Marcus Pedersen fra Moss & Rygge GK og Jacob Stavang Stubhaug fra Ålesund GK. De to første i finaleturneringen byttet plassOrder of Merit-listen, der Moss & Rygge spilleren var ni poeng foran Haugaland-spilleren. Sander Akeren fra Oslo GK tok tredjeplassen.

Jenter U19 ble vunnet av Rikke Nordvik fra Stavanger GK med +11, ett slag foran Live Hope fra Byneset GK og to slag foran Franziska Sliper fra Sola GK. Sistnevnte tok også med seg sammenlagt-trofeet tilbake til Vestlandet,  med klar margin til Emilie Øverås fra Oslo GK på andre- og Mia Sandtorv Lussand fra Fana GK på tredjeplass.

I tillegg til andreplassen i turneringen fikk Byneset-spilleren Live Hope ekstra oppmerksomhet med Hole-in-one, med nierjernet, på hull 10 finaledagen.

Yngste jenteklasse, U15, ble vunnet av Ruth Tønnesen fra Stavanger GK med +33, to slag foran Kristina Tollefsen, Nøtterøy GK, og seks slag foran Sofie Bindner Engesæth fra Oslo GK. Sammenlagt ble det seier til Vilde Marie Nystrøm, Stavanger GK. Kristina Tollefsen tok andreplassen, med finalevinner Ruth Tønnesen på tredjeplass.