15 år gamle Mikkel Antonsen fra Drøbak golfklubb har levert storspill i Spania, og tok andreplassen i klassen under 16 år i det spanske mesterskapet.

— Mikkel spilte bunnsolid alle tre dagene, sier Helge Antonsen i en pressemelding fra Drøbak golfklubb etter sønnens U16-medalje i Spania.

Turneringen ble spilt fra backtee (6300 meter) på Salamanca Golf Club, med 90 spillere i feltet.

Mikkel Antonsen lå på sjuendeplass etter den andre av tre runder, og spilte seg opp til andreplass med en avsluttende to under par 70-runde.

Det spanske mesterskapet ble vunnet av spanske Pedro Marín med +2 mens Mikkel Antonsen på andreplass hadde  +6 etter 76-76-70, ett slag foran spanjolen David Puig på tredjeplass.