Mange utstillere med golfprogram på Reiselivsmessen

golfprogram Golfmessen 2016

KOMMER TILBAKE TIL FORNEBU: De svenske golfklubbene Sotenäs GK og Torreby GK har felles stand på Reiselivsmessen.Også i fjor var klubbene utstillere. Representert ved, fra venstre, Lars Östman og Lars Jagertun, begge Sotenäs GK, og Joacim Carlzon fra Torreby GK. Foto: Jan E. Espelid

Det er ventet 40.000 besøkende til Reiselivsmessen på Fornebu til helgen. Hele 45 av utstillerne oppgir at de har golf på programmet for feriesesongen 2017. Se liste.

Det betyr at hver tiende utstiller har et golfprogram på Reiselivsmessen Oslo, som arrangeres i Telenor Arena fredag 13. til søndag 15. januar.

Dørene åpner for publikum klokken 14 fredag, og stenges for siste publikummer klokken 17 søndag. Totalt regner arrangøren med at 40.000 mennesker vil ta turen i løpet av de tre messedagene.

Få med rene golfprogram

45 av 500 utstillere på årets reiselivsmesse oppgir at de har golf på programmet i en eller annen form. Men du skal ikke ta for gitt at alle utstillerne profilerer det like sterkt.

I alle fall dersom årets messe ligner på den som gikk av stabelen på Telenor Arena i fjor. Da profilerte noen utstillere golf 100 prosent. Men hos flesteparten som hadde oppgitt golf som et produkt, var det bare ett blant flere tilbud.

Vår erfaring fra i fjor var derfor at vi måtte spørre konkret etter golf hos de fleste utstillerne som hadde det på sin liste. Men da fikk vi til gjengjeld god informasjon og meget god service.

Et godt tips kan være å gå gjennom listen over utstillere med golfprogram før du begir deg til Fornebu. Da vet du at det finnes golfmuligheter hos utstilleren, selv om det kanskje ikke er det feltet som fremheves mest på standen.

Norske golfere er normalt svært velkomne gjester ikke bare fordi vi er rause med pengebruken når vi er på reise. Vi er også mindre opptatt av å pirke på andre detaljer, så lenge golfen lever opp til forventningene selgeren har skapt.

Du kan utnytte at Tyrkia stuper

Tyrkia har vært et favorittreisemål blant nordmenn. I 2016 falt landet imidlertid som en stein, fra 450.000 norske turister i året til kun 45.000. Terroranslagene har endret reisemønsteret. Og ikke minst endret prisene. Derfor florerer det med tilbud.

I redaksjonens innboks dumpet det blant annet ned et tilbud onsdag fra Visit Antalya. Luksusresorten Sueno Golf Belek har to gode golfbaner. Her kan du for eksempel få ubegrenset golf og sju netter DeLuxe med all inclusive, inkludert transfer og shuttle, for bare 4350 kroner (480 euro).

SELV OM FLYREISEN KOMMER I TILLEGG, ER DET EN KNALLGOD PRIS. Men som krever at du må la frykten for ubehagelige opplevelser ligge igjen hjemme. På linken til Visit Antalya finner du for øvrig komplett oversikt over gode tilbud fra de andre golfresortene i Antalya.

Nye destinasjoner overtar

Det nye verdensbildet fører til at nye feriefavoritter vokser fram. Vi nordmenn elsker jo å reise, og uroligheter i verden stopper slett ikke reiselysten. Men endrer helt klart reisemønsteret vårt.

Spania er derfor på god vei til å ta tilbake en stor andel tilreisende fra Tyrkia. Andre markeder i vekst omfatter Dubai, Jordan, Oman, Kroatia, Hellas og Italia, forteller arrangørene av Reiselivsmessen i en pressemelding.

ARRANGØREN LOVER OGSÅ AT PUBLIKUM skal tilbys sanseopplevelser i form av kulturell underholdning og smaksprøver fra en hel verden.

— Spennende reiseforedrag kjøres hele helgen, slik at publikum virkelig skal få god informasjon og innblikk i alle de spennende reisealternativene. Her kan vi spesielt trekke fram Hans-Wilhelm Steinfeld og Eva Bratholm, som skal gi publikum innblikk i all sin kunnskap fra Russland og Georgia samt USA med Washington, California og New York, fremheves det i pressemeldingen.

Se også: Reiselivsmessen Oslo hjemmeside

Reiselivsmessen forflytter seg videre til Bergen 28, januar, Stavanger 4. februar og til Tønsberg 11. februar.

 

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Mest lest

 • Aktuelle turneringer

  European Tour:
  Andalucia Valderrama Masters
  (19. – 22. oktober )
  Challenge Tour:
  The Foshan Open
  med Jarand Arnøy (19. – 22. oktober )
  PGA Tour: The CJ Cup (19. – 22. oktober )
  PGA Tour Latinoamerica: Lexus Open Peru med Andreas Halvorsen (19. – 21. oktober )
  LPGA Tour: Swinging Skirts LPGA Taiwan (19. – 22. oktober )
  LPGA Q-School: Stage 2 med Marita Engzelius og Celine Borge (19. – 22. oktober )
  College: Brown Bear Invitational med Sofie Huseby (15. – 16. oktober
  College: Autotrader Collegiate Classic med Lars Sandvoll (16. – 17. oktober
  College: Bill Berg Invitational med Maiken Bing Paulsen og Julie Reinertsen (16. – 17. oktober
  College: Fall Preview med Stine Pettersen og Thilda Staubo (16. – 17. oktober
  College: ULM Fred Marx Invitational med Caroline Berge og Julie Hovland (16. – 17. oktober
  College: Stanford Int hosted by C. Rice med Marthe Wold (16. – 18. oktober

 • Golfbox






  Hjelp? | Glemt passord?
 • Youtube

 • Cxense Display
 • Golferen.no

  Papaya Media

  Papaya design & marketing AS

  Oscars gate 30

  0352 Oslo

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Marked

  Margaret Kallevig

  +47 907 58 101

  margaret@papaya.no

  Annonser

  Margaret Kallevig

  +47 907 58 101

  margaret@papaya.no

  Annonseinformasjon

  Golferen.no er medlem av Fagpressen, og
  følger de presseetiske plakatene

  Fagpressen logo

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2017 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.