Kristian Krogh har falt litt hver dag fredag, lørdag og søndag i Yunnan Open i Kunming vest i Kina. Den siste runden gikk på par, og sendte ham ni plasseringer nedover.

Det ble en skikkelig Berg og dalbane-avslutning for Drammen-spilleren i Kina. Bare en tredjedel av hullene gikk unna på par, resten av hullscorene fordelte seg fra to under til to over par.

Med -2 totalt endte Kristian Krogh fem slag bak topp-10 og 14 slag bak den finske vinneren Kim Koivu. Krogh ble belønnet med 25.000 kroner (2611 euro) for den delte 24.-plassen.

Etter to turneringer ligger han på 19.-plass på rankingen med 99.000 kroner (10.361 euro) innspilt. Neste oppgave for challengespillerne er Turkish Airline Challenge i Belek 26. til 29. april.

Kina

Se også: Resultater fra Yunnan Open

Runde 3: 15.-plass før siste runde

Lørdagens runde sendte ham sju plasseringer nedover.

Fra sin delte 15.-plass på -2 i Kina har Kristian Krogh to slag til topp-10, fem slag til pallen og sju slag opp til tetplassen.

Posisjonen på toppen innehas også før siste runde av Kim Koivu fra Finland. Charlie Saxon fra USA er på andreplass med -8, ett slag etter finnen.

Danske Joachim B. Hansen deler tredjeplassen med hjemmespiller Jin Zhang.

Runde 2: Krogh holder koken i Kina

Kristian Krogh og Jarand Arnøy var i feltet. Førstnevnte holdt stillingen på åttendeplass, sistenevnte misset cutten.

Spilleren fra Hokksund, som representerer Drammen GK, hadde en runde på par fredag med tre birdier og én hver av bogey og dobbelbogey.

Det gir -3 totalt etter torsdagens 68-runde, som er to slag fra pallen og fire slag bak ledende Kim Koivu fra Finland.

For Jarand Arnøy ble Yunnan Open en nedtur med rundene 74-78, som gir +10 totalt og misset cut med sju slag. Fredagens runde inneholdt tre birdier, fire bogeyer og tre dobbelbogeyer.

Runde 1: Krogh åpnet med 68-runde

Drammenspilleren viser at det gode nivået fra forsesongen også henger med utover i april, og åpnet best av de to norske Kina med sin 68-runde. Den inneholdt én eagle, fem birder og tre bogeyer og gir delt sjuendeplass.

Matt Ford fra England, Charlie Saxon fra USA og Sunil Jung fra Canada deler teten etter første dag, to slag foran Kristian Krogh.

Arnøy sliter i Kina

Jarand Arnøy hadde det noe tyngre på sin åpningsrunde. på delt 71.-plass med +3 etter en dag med tre birdier, fire bogeyer og en dobbelbogey.