Arendal-spilleren, som går i sitt tredje år på Kent State-universitetet, endte på delt førsteplass med lagvenninne Michaela Finn og Sofia Garixa fra Texas i Illini Invitational-turneringen i Illinois.

Turneringen ble spilt på berømte Medinah Country Club, der Karoline Stormo vant sin andre individuelle college-tittel på -9 etter runder på 66, 73 og 68 slag.

Kent States nettsted forteller det var tredje gang på rad denne sesongen at universitetet endte Topp 3 da de tok andreplass med 841 slag (23 under par). Som var fire slag bak vinnerlaget fra Purdue. Vertskapet Illinois took tredjeplassen fire slag bak Kent State igjen.

Karoline Stormo sin avsluttende fire under par 68-runde inneholdt hele sju birdier samt én hver av bogey og dobbelbogey, og totalt gjorde hun 19 birdier i løpet av turneringen.

Se også: Resultater fra Medinah