Med en avslutning på én over par, 73, falt Fana-spilleren én plassering på den endelige resultatlisten i Oman til delt 20.-plass med -3.

Resultatet i sesongens finaleturnering betød et avansement på  én plassering, til 44.-plass, på den endelige pengelisten med 493.000 kroner (51.858 euro) innspilt for bergenseren.

Franske Clement  Sordet vant NBO Golf Classic Grand Final i Oman med -15, to slag foran svenske Marcus Kinhult.

Det ble svensk også på femteplass ved Jens Dantorp på -10, en plassering han delte med franske Thomas Linard.

finalturnering

Se også: Resultater fra Oman

Runde 3: Status quo

Med én under par, 71, for runden ble tredje dag preget av mer eller mindre stillstand på resultatlisten for Fana-spilleren. Han er på delt 19.-plass før siste runde.

Fredagens scrorkort innhold fire birdier og tre bogeyer, som gir ham -4 før lørdagens siste og avgjørende runde.

Franske Clement  Sordet led på -13, ett slag foran finske Oliver Lindell.

Runde 2: Opplagt Jarand Arnøy

Riktig nok hadde scorekortet fra andre runde av NBO Golf Classic Grand Final i Oman et klart Berg og dalbane-preg. Men likevel avanserte Fana-spilleren.

Jarand Arnøy hadde hele sju birdier andre dag av challengetourens finaleturnering. Men bogeyer og dobbelbogeyer bidro til at det bare ble to under for dagen, og tre under for turneringen ved halvgått løp.

Det gir i et avansement på ti plasseringer til delt 17.-plass, åtte slag slag bak ledende Estanislao Goya fra Argentina. Som har ett slag å gå på til finske Oliver Lindell på andreplass.

Runde 1: Under par i åpningen av challengetourens finaleturnering

Bare ett slag under par er imidlertid ikke nok til å kunne kjempe i toppen av NBO Golf Classic Grand Final i Oman, der bare 45 spillere får delta.

Bergeneseren åpnet årets finaleturnering på Challenge Tour med et ganske broget scorekort.

Arnøy startet dårlig med bogey på hull 1 og trippelbogey på 4. Deretter ble det fem birdier fra hull 5 til hull 16.