De norske collegespillerne i USA har virkelig fått vise seg fram denne påskeuken med gode resultateter helt opp til seierspallens øverste trinn.

Blant mange gode påske-resultater troner nok prestasjonene til Caroline Berge, Julie Hovland og Karoline Stormo øverst.

Caroline Berge fra Stavanger og Julie Hovland fra Bergen var begge på vinnerlaget til South Alabama-universitetet i Sun Belt Conference Tournament. Den ble spilt på LPGA International-anlegget i Daytona Beach i Florida, der South Alabama vant tre slag foran Texas State.

Individuelt kom Stavanger-spilleren på femteplass med +3 etter 72-74-73. Som var seks slag bak vinneren Ella Ofstedahl fra Georgia Southern. Julie Hovland tok delt 14.-plass med +7 etter runder på 75, 73 og 75 slag.

Også Lady Buckeye Invitational fikk en norsk vinner ved Karoline Stormo, som med åttendeplass individuelt var den nest beste på vinnerlaget til Kent State-universitetet. Arendalspilleren hadde runder på 75, 71 og 75 slag, som ga +5 på banen til Ohio State-universitetet.

Sandra Nordaas og University of Arizona var i California, der det ble andreplass i Pac-12 Women’s Championship på Palos Verdes Golf Club. 862 slag var elleve slag etter vinnerne fra Southern California.

Individuelt tok Drøbak-spilleren delt 24.-plass med +10 etter 78-75-70.

Flere påske-resultater

Pallplass ble det også for Dorthea Forbrigd med delt tredjeplass individuelt i The American Women’s Championship i Palm Coast, Florida. Oslospilleren hadde -4 etter runder på 73, 72 og 67 slag. Som var fire slag etter vinneren Leonie Harm fra Houston og to slag bak Elisabeth Moon fra Central Florida.

I lagkampen havnet Dortheas Universitet, East Carolina, akkurat utenfor pallen, tre slag fra tredjeplassen.

Samme plasseringer både individuelt og lagmessig ble det for Thilda Staubo i MVC Championship. Oslo-spilleren hadde 73-73-75 for +5, bare ett slag fra vinnerduoen Sydney Eaton fra Northern Iowa og Abby Cavaiani fra Missouri State. Thildas universitetet, Indiana State, endte ett slag fra tredjeplassen, og ti slag bak vinnerne fra Southern Illinois.

Michelle Forsland tok delt åttendeplass i Big 12 Championship med ++11 runder på 77, 74 og 76 slag, ni slag etter vinneren Agatha Laisne fra University of Texas. Som også vant lagkampen, der Michelle Forlands Oklahoma State kom på sjetteplass.

I Boilermaker Invitational kom Jarle Volden på delt tolvteplass med -3, mens laget hans fra University of Purdue tok andreplass i lagkampen, ett slag etter Illinois State. Turneringen ble redusert til to runder på grunn av regn.

Mountain West Conference Championship hadde Kristin Simonsen i lagoppstillingen til Fresno State i Rancho Mirage, California. Universitet kom på femteplass i lagkampen, og fikk vinneren individuelt ved Birgitte Thibault. Meland-spilleren kom på delt 32.-plass med +23 etter 84-79-76.

I C-USA Women’s Championship i Fort Myers, Florida, ble Henriette Syr delt 52 med runder på 78, 75 og 88 slag, som ga +25. Vinner ble Ana Gonzales fra UTSA med -9. Southern Mississippi tok ellevteplass i lagkampen, som også ble vunnet at UTSA.