TRØNDER VÅR BESTE: Elias Bertheussen er beste nordmann før siste runde av Viking Challenge på Miklagard. Foto: Simon B. Jensen

Etter fjerdeplass i det svenske PGA-mesterskapet forrige uke har Elias Bertheussen beholdt godformen med andreplass i hurtigturneringen The 12 Twelve Championship.

Elias Bertheussen endte på par på Storådalens Golfklub i danske Holstebro, ett slag etter vinneren Christian Gløet fra Danmark i det noe spesielle formatet Nordic League-turneringen ble spilt i.

The 12 Twelve Championship ble spilt over bare to dager, der de første tre rundene var over tolv hull.

Det var cut ved de 30 beste, og like, etter to runder. Der fikk også Jørgen Winther være med. Med +4 røk imidlertid Moss & Rygge-spilleren ut med ett slag etter trerunders-cutten, som ble satt ved de tolv beste, og like.

Det ble deretter ny cut ved de seks beste etter runde 4, som liksom finalen ble spilt over seks hull.

Se også: Resultater fra Holsebro