16 timer med fullbookede matter på Fornebu

fullbookede

FULLBOOKEDE MATTER: Messen hadde åpnet for forhåndsbestilling av tid for å teste nyheter. Mattene var fullbooket de 16 timene messen var åpen i helgen. Foto: Golfshopen

Over 2000 golfere benyttet en fantastisk skihelg på Østlandet i en gammel hangar på Fornebu til å heller se, ta, føle på og teste årets nyheter innen golfutstyr.

— 14 matter var fullbookede fra  klokken 10 til klokken 18 både lørdag og søndag! jubler en fornøyd Golsfshopen-sjef Petter Rygg i en epost til redaksjonen.

— Tross vinter og pent vær var messen meget vellykket. Og et var cirka samme antall besøkende som i fjor, legger Rygg til.

Fullbookede for å teste nyhetene

Petter Rygg forteller at Callaway Rouge, Titleist SM 7-wedger, de nye TaylorMade M3- og M4-serie,  Cobras F 8-serie samt C 300- og V6 jernsett fra Wilson.så ut til å være det flest golfere flokket seg rundt, og ville teste, på utslagsmattene i Norges største golfsenter.

— Ping G400-serie kom i høst, og flere kom for å supplere mer i denne køllefamilien.Mens Srixon og XXIO solgte bra til seniorgolfere. Og det er gledelig at det er en god miks fra aller merker som selger i år, mener Golfshopen-sjefen.

Messetilbud populært

De som kom for å gjøre gode kupp i shopen hadde også en hyggelig helg i Fornebu-senteret. Som alltid er messetilbud noe som fenger, og er med på å bidra til god stemming på messen. Rygg er også imponert over at tre unge karer hadde kommet helt fra Molde for å teste årets nyheter

— Vi ser at kundene virkelig koser seg, de er lenge i hallen, butikken og kafeen. De kan fort være her to til til tre timer. Som gjør dette til et populært og viktig event for golfere i Norge

Noe som ikke minst gir seg utslag på kassaapparatene, som Rygg medgir fikk kjørt seg i helgen. Uten at han ønsker å gå ut med tall annet enn at det var omtrent som under fjorårets demomesse.

 

fullbookede meegademo Fornebu messe drivingrange

FULLT TRYKK: Den store toetasjers drivingrangen til Fornebu Indoor Golf var smekkfull både oppe og nede av spillesugne golfere. Arkivfoto: Jan E. Espelid

 

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Mest lest

 • Aktuelle turneringer

  European Tour: Portugal Masters (20. – 23. september)
  Challenge Tour: Hopps Open de Provence med Eirik Tage Johansen, Kristian Krogh og Jarand Arnøy (20. – 23. september)
  European Tour Q-School: Steg 1 Section B Stoke by Nayland med Mathias Lynne Schjølberg og Kristoffer Reitan (18. – 21. september)
  European Tour Q-School: Steg 1 Section B Ebreichsdorf  (18. – 21. september)
  Nordic LeagueHarboe Open med ni nordmenn (19. – 21. september)
  PGA TourThe Tour Championship (20. – 23. september)
  PGA Tour Latinoamerica65 JHSF Brazil Open med Andreas Halvorsen (20. – 23. september)
  LETEstrella Damm Ladies Open  med Marianne Skarpnord, Karoline Lund, Caroline Martens, Tonje Daffinrud og Marita Engzelius (20. – 23. september)
  Garmin Norgescup:  Finale Kongsvingers GK  (22. – 23. september)
  College:  ANNIKA Intercollegiate   med Sandra Nordaas, og Michelle Forsland  (16. – 19. september)
  College:  Mercedes-Benz Intercollegiate  med Karoline Stormo (17. – 18. september)
  College:  Cardinal Classic  medThilda Staubo (17. – 18. september)
  College:  Showdown in the Rockies   med Markus Braadlie (17. – 18. september)
  Junior:  Lag-EM Gutter 2.divisjon  med Sander Akeren, Mikkel Antonsen, Jonas Aulie, Herman Sekne, Bård Skogen og Jakob Stubhaug  (19. – 22. september)

 • Youtube

 • Cxense Display
 • Golferen.no

  Papaya Media

  Papaya design & marketing AS

  Oscars gate 30

  0352 Oslo

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Marked

  Margaret Kallevig

  +47 907 58 101

  margaret@papaya.no

  Annonser

  Margaret Kallevig

  +47 907 58 101

  margaret@papaya.no

  Annonseinformasjon

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.