15 år gamle Mikkel Antonsen gikk til topps i Alicante-mesterskapet for juniorer. Seieren gir rankingpoeng på amatørenes verdensranking.

Mesterskapet, Compeonato de Alicante, ble spilt på Villaitana-banen. Turneringen var en WAGR-turnering, som teller på World Amateur Golf Ranking.

Med rundescorene  73-72-76 endte drøbakspilleren på fem over par, 221, tre slag foran svenske Joel Jacobsson.

Når resultatene fra turneringen registreres i World Golf Amatør Ranking, vil Mikkel Antonsen for første gang være inne på den offisielle verdensrankingen for amatører.

— Registrering på denne listen var et av Mikkels delmål i 2017, og nå er han på plass allerede i januar, sier en fornøyd far Helge Antonsen i en epost til hjemmeklubben Drøbak.

Antonsen  forteller at turneringen samlet spillere i alle aldre, med premiering for spillere under 16 år, under 18 år og totalt.

Siden han er 15 år vant Mikkel dermed alle klassene. Han bor store deler av året i Spania, og kunne holde vinnerens tale på spansk.

Se også: Resultater gutter

I fjor ble den talentfulle drøbakspilleren, som da var 14 år, norgesmester i den yngste gutteklassen. Jenteklassen ble vunnet av spanske Beatriz Quintas Mosquera mde seks slag på +8.